Vektreduksjonskurs

Våre vektreduksjonskurs er for alle som ønsker å redusere kroppsvekten sin på en sunn måte, og som ønsker å lære seg og beholde oppnådd resultat permanent. Det spiller ingen rolle om du ønsker å redusere vekten med 5 kg eller 15 kg, prinsippene er de samme.

Et kurs varer 8 uker. Det er én fast samlingsdag hver uke med ca 30 minutter teori og 30 minutter aktivitet. For noen anbefaler vi å gå videre på én runde til, slik at kursperioden varer 16 uker. Du råder selv over anbefalingen og velger selv om du ønsker, og har behov for, en ekstra periode.

Teoridelen tar for seg både mat og trening, og sammenhengen mellom inntak og forbruk. Mellom samlingene er det hensiktsmessig å legge inn egne aktiviteter, men ingen krav. Alle deltakere vil få spesifikke anbefalinger på hva de kan gjøre mellom samlingene i forhold til målsetting.

Aktivitetene vil være typisk stasjonstrening og bærer preg av høyt energiforbruk. Treningen vil kunne tilpasses i forhold til erfaring og funksjon hos alle deltakere. Alle kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre noe!

Kosthold. Du vil ikke få en spesifikk matplan, men anbefalinger om justering ut i fra ditt kosthold. Vi har alle ulike rutiner og smak, og kostholdet ditt skal passe til din livsstil. Det betyr ikke at du kommer unna det faktum at du må gjøre en endring, men endringen skal passe for deg og ikke alle andre. Du skal selv lære hva det er du spiser og hvilke justeringer du selv kan gjøre senere.

Marius har tro på personlige målsettinger med stor egenverdi! Betyr målet ditt nok for deg, så er det i aller høyeste grad oppnåelig.

_DSC1494

Oppstart nytt kurs

August 2021

Kursstart: mandag 23.august kl. 20.00
Sted:
Fokus Trening
Kursholder:
Marius Haugen
Pris:
kr. 3000,-  (inkluderer 8 samlinger, oppfølging mellom samlinger og drikkeflaske)
Meld deg på før 13.august og få 200 kr rabatt!