Vektreduksjonskurs

Våre vektreduksjonskurs er for alle som ønsker å redusere kroppsvekten sin på en sunn måte, og som ønsker å lære seg og beholde oppnådd resultat permanent. Det spiller ingen rolle om du ønsker å redusere vekten med 5 kg eller 15 kg, prinsippene er de samme.

Et kurs varer 5 uker med 10 samlinger. Det er to faste samlingsdager hver uke som varer ca 45-50 min hver. Mandager er forbeholdt teori og torsdager vil det være aktivitet.

Teoridelen tar for seg både mat og trening, og sammenhengen mellom inntak og forbruk. Mellom samlingene er det hensiktsmessig å legge inn egne aktiviteter, men ingen krav. Alle deltakere vil få spesifikke anbefalinger på hva de kan gjøre mellom samlingene i forhold til målsetting og ønsker.

Aktivitetene vil være varierte og tilpasset. Variasjonen vil være stor da Marius ønsker at du skal oppleve at trening skal være et bidrag til glede, mestring og overskudd og at det er et bredt spekter av aktiviteter.

Kosthold. Du vil ikke få en spesifikk matplan, men anbefalinger om justering ut i fra ditt kosthold. Vi har alle ulike rutiner og smak, og kostholdet ditt skal passe til din livsstil. Det betyr ikke at du kommer unna det faktum at du må gjøre en endring, men endringen skal passe for deg og ikke alle andre. Du skal selv lære hva det er du spiser og hvilke justeringer du selv kan gjøre senere.

Marius har tro på personlige målsettinger med stor egenverdi! Betyr målet ditt nok for deg, så er det i aller høyeste grad oppnåelig.

_DSC1494

Oppstart nytt kurs

Kursstart: våren 2023
Sted:
Fokus Trening
Kursholder:
Marius Haugen
Pris:
kr. 3750,-  (inkluderer 10 samlinger, oppfølging mellom samlinger og drikkeflaske)