Vektreduksjonskurs

Våre vektreduksjonskurs er for alle som ønsker å redusere kroppsvekten sin på en sunn måte, og som ønsker å lære seg og beholde oppnådd resultat permanent. Det spiller ingen rolle om du ønsker å redusere vekten med 5 kg eller 15 kg, prinsippene er de samme.

Et kurs varer 8 uker. Det er én fast samlingsdag hver uke med ca 30 minutter teori og 30 minutter aktivitet. For noen anbefaler vi å gå videre på én runde til, slik at kursperioden varer 16 uker. Du råder selv over anbefalingen og velger selv om du ønsker, og har behov for, en ekstra periode.

Teoridelen tar for seg både mat og trening, og sammenhengen mellom inntak og forbruk. Mellom samlingene er det hensiktsmessig å legge inn egne aktiviteter, men ingen krav. Alle deltakere vil få spesifikke anbefalinger på hva de kan gjøre mellom samlingene i forhold til målsetting.

Aktivitetene vil være typisk stasjonstrening og bærer preg av høyt energiforbruk. Treningen vil kunne tilpasses i forhold til erfaring og funksjon hos alle deltakere. Alle kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre noe!

Kosthold. Du vil ikke få en spesifikk matplan, men anbefalinger om justering ut i fra ditt kosthold. Vi har alle ulike rutiner og smak, og kostholdet ditt skal passe til din livsstil. Det betyr ikke at du kommer unna det faktum at du må gjøre en endring, men endringen skal passe for deg og ikke alle andre. Du skal selv lære hva det er du spiser og hvilke justeringer du selv kan gjøre senere.

 

107582705_1617349678424217_9126299449154678467_n

Eget vektreduksjonskurs for menn

NYTT KURS!

Kursstart: Torsdag 10. september kl 20.00
Sted:
Fokus Trening
Kursholder:
Marius Haugen
Pris:
kr. 2800,-  (inkluderer 8 samlinger, oppfølging mellom samlinger og drikkeflaske)

Kurset for gutta har samme innhold og organisering som vektreduksjonskurset som er åpent for alle. Det vil være én del teori/veiledning og én del trening. Teoridelen vil vare ca. 30 min og etterfølges av trening med en varighet på ca. 30 min. Aktiviteten vil bære preg av høyt energiforbruk og være tilpasset gruppen. Møt ferdig skiftet til trening.

Kurset er for alle, det er ikke noe kriterie å være medlem hos oss!

«No diets, no bullshit!» Hva betyr det?  Det vil ikke bli servert en spesiell diett, ingen egen matplan eller «no’s and don’ts». Du spiser akkurat det du vil, men kommer til å lære hva den maten du spiser gjør for deg.

Tidspunkt og varighet. Vektreduksjonskurset for menn går over 8 ganger. Kursperiode vil variere fra kurs til kurs. Noen kurs vil ha 8 påfølgene uker, mens andre kurs vil ha 8 kurskvelder fordelt over flere uker.

Kursholder. Marius Haugen er personlig trener med utdannelse fra Akademiet for personlig trening. Han har tilleggsutdannelse som kostveileder og rehabtrainer fra samme skole.

Marius har tro på personlige målsettinger med stor egenverdi! Betyr målet ditt nok for deg, så er det i aller høyeste grad oppnåelig.