Marius Haugen_bredde

Marius Haugen

Personlig trener, kostholdsveileder, rehab trainer og gruppetreningsinstruktør

Marius har en egen evne til å gjøre tung trening både lett og morsom. Dine mål er like viktige for Marius, som de er for deg, uansett om det er å trene for hverdagslige utfordringer eller idrettslige prestasjoner. Marius er også opptatt av at det er DU som skal eie din egen motivasjon.

Marius jobber både med kunder i rehabilitering, de som trener for å bevare eller forbedre sin helse og/eller fysiske form og idrettsutøvere. Han har blant annet vært trener og manager for den profesjonelle MMA-utøveren, Kim Valhalla Johansen, i tillegg til mange år i Sparta IHK som trener for skøyte- og hockeyskolen og yngres lag. I kombinasjon med sin utdanning, og en livslang interesse for trening og idrett, har dette bidratt til at han har tilegnet seg bred kunnskap og kompetanse.

Marius har bakgrunn fra både turn, fotball, basketball og ulik kampsport, og foretrekker selv street workout/calisthenics, OCR, Movement Practice og klatring når han skal trene.

I tillegg til PT-timer har Marius både PT-grupper, gruppetimer og prosjektgrupper (OCR). Han kjører eget vektreduksjonskurs kun for menn, er instruktør i Tufteparken, og holder i tillegg kurs og foredrag om trening, kosthold og restitusjon for unge idrettsutøvere.