Maria Severinsen_bredde

Maria Schweder Severinsen

Instruktør- og markedsføringsansvarlig, instruktør og treningsveileder.

Maria begynte som instruktør allerede i 1997 med junioraerobic og aerobic for voksne. Siden har hun kjørt aerobic, step, styrke, intervalltimer, spinning, slynge og bodybalance for både barn, unge og voksne. Hun har idrettsfaglig utdannelse samt treningsveilederutdanning fra NIH.

Maria jobber fulltid på Fokus trening med gruppetimer, noe personlig oppfølging av medlemmer, administrasjon, resepsjonen,  oppfølging av instruktører og markedsføring. Det skjer ofte at du ser henne halvveis nede i vaskebøtta også!

Maria byr på seg selv, og vil at trening skal være effektiv og så gøy at du ønsker å gjøre det igjen. Og igjen. Og igjen!

I tillegg til trening på treningssenter fra ung alder har hun prøvd idretter som squash og fotball, men tilslutt var det innebandyen som fanget oppmerksomheten og hun spilte i 8 år før hun gav seg.

"Hva som er gøy for deg bestemmer du. Om det er resultatene du oppnår, selve økten, underholdningen instruktøren står for, eller annet, det er ikke viktig. Det viktigste er at du opplever glede med eller av treningen!"