Spesialister på å trene nettopp deg

Når du trener hos oss ønsker vi at du skal oppleve at treningen er hensiktsmessig, målrettet, tilpasset og effektiv, samtidig som vi skal sørge for de gøyale øyeblikkene på veien til målet. Et klart mål med treningen gjør det enklere å vite hva som er hensiktsmessig å gjøre. Når vi vet det, kan vi sammen legge opp veien til målet, slik at den veien blir morsom, effektiv, smart og trygg. Veien til målet er ikke alltid enkel, og vi har stor tro på at med god støtte og hjelp så kan alle som vil det nok, nå sitt mål. Det er dine mål som teller, og det har like stor verdi for oss som for deg, uansett om målet er stort eller lite.

Det er på veien til målet alle de gode treningsopplevelsene er. Og for at en treningsopplevelse skal være god, så har du hatt det gøy, du har vært trygg og du har mestret det du har gjort.

Vårt team består av utdannede personlige trenere, instruktører og fysioterapeuter. Blant instruktørene våre finner vi en ergoterapeut, lærere, en journalist, fysioterapeuter og idrettsutøvere. Ulik bakgrunn som er gull verdt når vi jobber med mennesker og for utviklingen av oss som team!

Våre medlemmer er glade, interesserte, flinke og inkluderende, og det har skapt et utrolig hyggelig miljø på senteret.

Ønsker du å trene i et kompetansemiljø, og både gi og få et bidrag til glede, så er du HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS!

Trenger du å komme i kontakt med oss?

Send oss en mail til trening@fokust.no så besvarer vi så snart vi kan.

Antidoping og Rent senter

Fokus trening er et sertifisert Rent senter og medlem av Antidoping Norge.
Stiftelsen Antidoping Norge arbeider for en ren idrett og et dopingfritt samfunn.
Dette gjør de gjennom informasjon og forebyggende arbeid, dopingkontroller og gjennom aktivt samarbeid internasjonalt. Antidoping Norge initierer også forskning på antidopingrelaterte tema. Du kan lese mer om dette her. Alle i Team trening har gjennomført e-læringen som er et av kravene for å bli et sertifisert senter.

Vi oppfordrer også våre medlemmer til å gjøre samme e-læring om dette for å vite mest mulig om hva dette innebærer.

  • Gå inn på www.rentsenter.no.
  • Her oppretter du en ny bruker og benytter senterkoden for medlemmer (CA91C) ved registrering.

Vi håper alle vil gjøre sitt beste for å være gode ambassadører for et rent senter og Antidoping Norge!