Timeplan

Oversikt over våre gruppetimer finner du her! En nærmere beskrivelse av timene finner du her!

FLERE TIMER I HØST!
Fra mars og frem til nå har timeplanen variert fra uke til uke ut ifra etterspørsel og gjeldende smittevernsregler. Når høsttimeplanen nå er i gang vil vi gå tilbake til en mer fast timeplan med enda flere timer å velge mellom.

Det skal fortsatt være trygt å trene hos oss, så selv om vi øker antall gruppetimer, så er timeplanen utarbeidet slik at vi skal unngå for mange personer tilstede samtidig. Vi kommer til å gjøre fortløpende vurderinger om behovet for å gjøre eventuelle endringer. 

Som et resultat av Covid-19 vil det fortsatt være begrensninger i antall deltakere på timene. Det er imidlertid viktig for oss at alle som vil delta på gruppetimer får et godt tilbud, så vi kommer til å følge med fortløpende og supplere med timer de ukene etterspørselen er stor. Det betyr at det kan dukke opp ekstra timer enkelte uker gjennom høsten. Følg med på vår Facebook-side for fortløpende nyheter!

Team Fokus Trening

BOOKING
Vi har startet med booking på alle gruppetimer! Du reserverer din plass ved å opprette en bruker (kun første gangen) og logger deg inn for å reservere. Bookingen åpner 5 dager før og stenger 30 minutter før timens start.

Det er viktig at du melder deg av om du skulle bli forhindret i å delta på en gruppe du har reservert plass på, slik at andre kan få plassen.

Kontakt oss på trening@fokust.no dersom du møter på tekniske utfordringer!


MEDLEMSKORT
Medlemskortet må medbringes og registreres i resepsjonen ved hver trening. Medlemskortet må benyttes også ved hoveddøren for å komme inn utenom tiden vi er bemannet. Misbruk av medlemskortet i form av utlån til annen person, eller ved å ta med seg flere inn på senteret, anses som kontraktsbrudd.

Ønsker du en prøvetime utenom bemanningstiden må dette avtales på forhånd.

Åpningstider for helligdager vil bli publisert i god tid før aktuell dag.

HØSTTIMEPLAN - uke 39