Timeplan

Oversikt over våre gruppetimer finner du her! En nærmere beskrivelse av timene finner du her!

SykkelSPORT er tilbake på timeplanen!
Endelig! Fra uke 41 starter vi opp igjen med SykkelSPORT to ganger i uken. Tirsdager kl 18.00 og torsdager kl 18.30. Øktene varer i 90 minutter. Av erfaring er disse sykkeløktene populære. Pga Covid19 er det kun 17 plasser per økt, så husk å være tidlig ute med å melde deg på timene.

BOOKING
Vi har startet med booking på alle gruppetimer! Du reserverer din plass ved å opprette en bruker (kun første gangen) og logger deg inn for å reservere. Bookingen åpner 5 dager før og stenger 30 minutter før timens start. Det er viktig at du melder deg av om du skulle bli forhindret i å delta på en gruppe du har reservert plass på, slik at andre kan få plassen.

VENTELISTE! Det er nå opprettet venteliste på ibooking! Hvis timen du ønske å delta på er full, vil du se en "ventelisteknapp". Hvis du registrerer at du ønsker å stå på venteliste, så får du en sms hvis det kommer en avmelding som gjør at du har fått plass.

Kontakt oss på trening@fokust.no dersom du møter på tekniske utfordringer!


MEDLEMSKORT
Medlemskortet må medbringes og registreres i resepsjonen ved hver trening. Medlemskortet må benyttes også ved hoveddøren for å komme inn utenom tiden vi er bemannet. Misbruk av medlemskortet i form av utlån til annen person, eller ved å ta med seg flere inn på senteret, anses som kontraktsbrudd.

Ønsker du en prøvetime utenom bemanningstiden må dette avtales på forhånd.

Åpningstider for helligdager vil bli publisert i god tid før aktuell dag.

HØSTTIMEPLAN - uke 43