LIVETRENING PÅ FACEBOOK

Alle gruppeaktiviteter på treningssentre er stengt i henhold til lokale forskrifter. Inntil dette åpner igjen kjører vi livestream trening på vår facebookgruppe Hjemmetrening med fokus.

Meld deg inn i gruppen og bli med! Kun aktive medlemskap vil få tilgang til gruppen. VELKOMMEN!

Timeplan

Timeplan med oversikt over våre gruppetimer finner du på iBooking! En nærmere beskrivelse av timene finner du her!

Savner du gruppetimer?

Prøv en personlig trener mens du venter på at vi kan starte gruppeaktivitet igjen! Vi har satt opp treningsøkter med personlig trenere på timeplanen hvor du booker plass på samme måte som alle andre gruppetimer.

Denne treningsøkten er akkurat som en gruppetime, men kun plass til én person da all gruppeaktivitet foreløpig er stengt frem til 7.januar. Dette tilbudet gjelder kun frem til 7.januar.

PT-økten koster henholdsvis kr. 250,- for 30 min og kr. 350,- for 45 min.

Forskjellen fra en ordinær PT-time og denne pt-økten er at dette er en ferdig laget treningsøkt, mens en ordinær PT-time er spesialdesignet til deg ut i fra kartleggingssamtaler og et langsiktig mål.

BOOKING AV GRUPPETIMER
Vi har startet med booking på alle gruppetimer! Du reserverer din plass ved å opprette en bruker (kun første gangen) og logger deg inn for å reservere. Bookingen åpner 5 dager før og stenger 30 minutter før timens start. Det er viktig at du melder deg av om du skulle bli forhindret i å delta på en gruppe du har reservert plass på, slik at andre kan få plassen.

Kontakt oss på trening@fokust.no dersom du møter på tekniske utfordringer!

NYHET! Venteliste i iBooking
Det er nå opprettet venteliste på ibooking! Hvis timen du ønske å delta på er full, vil du se en "ventelisteknapp". Hvis du registrerer at du ønsker å stå på venteliste, så får du en sms hvis det kommer en avmelding som gjør at du har fått plass.

MEDLEMSKORT
Medlemskortet må medbringes og registreres i resepsjonen ved hver trening. Medlemskortet må benyttes også ved hoveddøren for å komme inn utenom tiden vi er bemannet. Misbruk av medlemskortet i form av utlån til annen person, eller ved å ta med seg flere inn på senteret, anses som kontraktsbrudd. Ønsker du en prøvetime utenom bemanningstiden må dette avtales på forhånd.