Timeplan

Timeplan med oversikt over våre gruppetimer finner du på iBooking! En nærmere beskrivelse av timene finner du her!

Deler av studio, samt sal, spinningsal og mølleparken i 2.etg vil i utvalgte tidsrom benyttes til gruppetrening. Er lokaler og områder ledig er det bare å benytte plassen til egentrening. Vi gjør oppmerksom på at det kan foregå gruppetimer som ikke står på timeplanen, som gjør at området er opptatt for annen trening. Oversikten over tidsrom på dette finner du her.

I sommersesongen kan det skje endringer som at timer uten bookinger 2 timer før start kan bli fjernet.

Også ved uforutsette og/eller akutte hendelser kan det forekomme endringer på timeplanen. Dersom du har booket plass på timen som rammes vil du få beskjed umiddelbart via sms.

BOOKING AV GRUPPETIMER

 

Hos oss booker du plass på gruppetimer via ibooking. Ibooking kan lastes ned som en app på din tlf via appstore eller google play.

Du reserverer din plass ved å opprette en bruker (kun første gangen) og logger deg inn for å reservere. Bookingen åpner 5 dager før og stenger 1 time før timens start. Det er viktig at du melder deg av om du skulle bli forhindret i å delta på en gruppe du har reservert plass på, slik at andre kan få plassen. Avbestilling kan skje helt frem til timens start i appen.

Venteliste
Dersom en time er full kan du sette deg på venteliste! Om du registrerer at du ønsker å stå på venteliste, så får du en sms hvis det kommer en avmelding som gjør at du har fått plass.

 

Aktiv på dagtid

Har du aktiv på dagtid-kort kan du booke plass på utvalgte gruppetimer tirsdag, torsdag og fredag. Last ned appen Ibooking og logg inn med fødselsdato, tlf og tilsendt kode. Du vil nå se hele timeplanen, men kun ha mulighet til å booke timer som er åpne for aktiv på dagtid.

Tirsdag:

kl. 08.45 Gå/løp intervall. Kondisjonstrening på tredemølle.

kl. 09.30 Sirkel. Kondisjon og styrketrening som gjennomføres på tidsintervaller.

Torsdag:

kl. 09.15 Sirkel. Kondisjon og styrketrening som gjennomføres på tidsintervaller.

kl. 10.00 Gå/løp intervall. Kondisjonstrening på tredemølle.

Fredag:

kl. 08.30 spinning. Kondisjonstrening på spinningsykkel i sykkelsalen.

kl. 10.00 Bodybalance. Yoga, thai chi og pilatesinspirerte bevegelseserier til musikk som vil gjøre deg mer fleksibel, sterkere og mer avslappet både mentalt og fysisk.

Aktiv på dagtid følger skolerute og tilbudet er stengt alle skoleferier. Ønsker du å delta i skoleferier på de gruppene du vanligvis deltar på kan du delta med drop in, ukeskort eller månedskort. Spør oss om informasjon om dette.

Få oversikt over treningen din med pulsregistrering!

Vi innfører denne vinteren et nytt system i spinningsalen for å gjøre spinningtimene til en opplevelse utenom det vanlige. Dette systemet vil hjelpe deg å få en større forståelse av hvordan du skal jobbe for å få en mest mulig effektiv og god opplevelse.

Ønsker du at vi skal kunne veilede deg mer spesifikt med din trening kan dette være et nyttig verktøy å bruke.

Du laster ned en app på din tlf som heter intelligent cycling som du finner på appstore eller på google play.

Når appen er installert oppretter du en brukerkonto og legger inn dine personlige opplysninger.

Mobilen eller nettbrettet ditt tar du med deg inn på sykkelen når du skal trene og den vil fungere som en ekstra skjerm som gir deg info om det som skjer og skal skje underveis. Det er også din egen telefon du kobler pulsbeltet til dersom du ønsker å ha oversikt over dette underveis. Puls er ikke noe du må følge med på om du ikke ønsker det. Telefonen eller nettbrettet vil likevel være et fint verktøy for deg å bruke helt uavhengig av pulsoversikt.

 

Vi hjelper deg mer enn gjerne med å laste ned app og registrere bruker, bare spør oss.

 

 

 

 

 

 

MEDLEMSKORT
Medlemskortet må medbringes og registreres i resepsjonen ved hver trening. Medlemskortet må benyttes også ved hoveddøren for å komme inn utenom tiden vi er bemannet. Misbruk av medlemskortet i form av utlån til annen person, eller ved å ta med seg flere inn på senteret, anses som kontraktsbrudd.

Prøvetime

Prøvetime må avtales på forhånd utenom bemannede tider. Én enkelt prøvetime koster kr. 150,-. Dersom du tar vare på kvitteringen kan du levere denne ved innmelding så trekker vi ifra inntil to prøvetimer.