Trond Saastad_bredde

Trond Saastad

Yogainstruktør

Trond Henrik startet med yoga i 2009 etter en skade. I 2016 besto han en treårig  internasjonalt anerkjent Iyengar-sertifisering. Han har undervist yoga ved Oslo Iyengar Yoga Senter, Det Gule Huset i Moss, for spillere på Fijis Rugbylandslag, og på Fokus Trening siden 2018. Yoga er en livsstil for Trond Henrik, «the 8-limbed path of yoga». Han vil gjerne bidra til at du også kan høste av yogaens mange frukter.

Undervisningsstilen preges av tydelige instruksjoner, og tilpassede detaljer, og er en fysisk yogaform. Målet er å ekspandere dine spesifikke begrensninger, utvikle eget potensial, balansere fleksibilitet og styrke, samt optimalisere kropp og nervesystem. Fruktene av yogaformen er økt velvære, bedre helse, stressreduksjon, økt styrke og fleksibilitet.

«Man begynner ikke på yoga fordi man ER fleksibel, men fordi man ønsker å utvikle helsen til beste versjon av seg selv».

I 2015 reiste Trond til Pune, India, hvor han besøkte (RIMYI) Iynegar Yoga Instituttet og tilbrakte noen uker på en autentisk ayurvedisk behandlingsklinikk, hvor de utøvet Iyengar yoga som en del av behandlingene. Trond Henrik følger flere internasjonale seniorlærere, og bruker det aller meste av inntektene fra yogaundervisningen på videreutdanning, årlige workshop rundt om i verden. En del av disse er også obligatoriske, for å beholde Iyengar yoga sertifiseringen.

Trond Henrik gleder seg til å dele av sitt "yogaunivers", og til å ha deg som elev. Er du interessert, så meld deg på et kurs. Se www.asana.no.