107499403_274721067132418_7226024339496666191_n

OCR 2022

Vil du bryte barrierer og mestre noe helt nytt? OCR, Obstacle Course Race, er et utrolig morsomt løp å delta på i seg selv, men en enda morsommere gren å trene på veien til selve målet. Treningen blir veldig variert da du trener både maksstyrke og utholdende styrke, og utholdenhet og kondisjon på hjertet og lunger. Sist, men ikke minst får du et enormt utbytte på mental kapasitet da du hele tiden jobber med å utfordre deg selv i spesifikke situasjoner.

Marius Haugen er head coach for prosjektet og trener sammen med gruppen til neste års hinderløp sesong med Toughest Holmenkollen for øyet.

I løpet av sesongen vil det være flere løp du kan delta på som f.eks Barskingen, Navy race, Tough Viking, Boot camp survivior osv. Du bestemmer selv hvilke løp du ønsker å delta på dersom du ønsker å delta i løp. Det er helt åpent for å være med på prosjektet også uten å delta i løp.

 

Trening for OCR 2022 vil være delt opp i to moduler.

Den første modulen vil det være fokus på basistrening. Denne perioden vil være viktig for skadeforebygging, forbedret grepsstyrke og du danner grunnlaget for utholdenhet og generell styrke du trenger når du skal begynne med mer løping, balansering, bæring av egen kroppsvekt i grepet ditt osv.

Modul 2 er den spesifikke delen av prosjektet og her starter du treningen på egenskapene du trenger i et hinderløp. F.eks armgang i mange ulike former, balansetrening, kast av objekter, løft, bæring i ulike distanser, kryp og klatring.

Marius anbefaler å delta på begge modulene for å ha det beste grunnlaget utover sesongen.

Ønsker du å delta på OCR trening 2022? Send en henvendelse til Marius og skriv ned de spørsmålene du har så vil han kan gi deg informasjon om treningen, innhold i prosjektet og gi deg treningstips for hinderløypeløp, så kan du starte forberedelsene allerede nå.

Modul 1 starter torsdag 4.november og varer til og med torsdag 27.januar. (fri 23. og 30.desember 2021)

Modul 2 starter torsdag 3.mars og varer til og med Toughest Holmenkollen ca slutten av august. (Dato kommer senere)

 

Ønsker du å delta på OCR 2022? Meld deg på venteliste nå og få earlybirdpris når påmeldingen starter i august 2021!

Send mail til marius@fokust.no og skriv earlybird OCR i meldingsfeltet så setter Marius deg på liste. Har du spørsmål knyttet til prosjektet er det bare å melde i fra i samme mail så tar Marius kontakt med deg.

KORT OM PROSJEKTET

Veien til OCR er er prosjekt som skal pågå frem til august 2021, som en treningsgruppe med personlig trener. Du tar del i en treningsgruppe som trener mot samme mål og får tilpasset treningsprogram som er periodisert og justert for deg og ditt utgangspunkt.

Treningen vil være variert og allsidig, primært bestående av styrketrening både med egenvekt og vekter samt løping. Du vil oppleve progresjon i styrke, utholdenhet, spenst, balanse, bevegelighet/smidighet og ikke minst mentale barrierer. Det er hindre i løypen som vil komme til å utfordre mentale sperrer, og det vil bli god tid til å trene på alt dette!

Dette vil garantert gi deg en unik mestringsopplevelse!

Vi vil trene inne på senteret i vinter, og mer utendørs mot våren. Tufteparken Halmstad er en av våre favorittarenaer for denne typen trening.

Det vil bli tilbudt ekstra økter som klatring på klatresenter, økter på Ninja Farm i Rakkestad, isbading og mye mer.

Se video fra Toughest Oslo 2019