107499403_274721067132418_7226024339496666191_n

OCR 2021

Er DU klar får årets OCR-sesong? Vil du mestre og bryte barrierer sammen med noen fantastiske treningskamerater?

OCR 2021 starter opp mars 2021. Én treningsgruppe er allerede fulltegnet, men vi åpner opp for enda en gruppe.

Prosjektperioden varer fra mars og avsluttes med Toughest i Oslo i august. En perfekt avslutning på en innholdsrik treningsperiode. Skulle Covid-19 imidlertid sette en stopper for arrangementet, så skal vi likevel krone prosjektperioden med et eget hinderløp. Veien til målet er nemlig like viktig som unnarennet i Holmenkollen. Det er her vi skal erfare, utvikle oss, mestre og utfordre. Det er i denne perioden samhold og nye bekjentskap knyttes. Blir du med? Førstemann til Marius for å sikre plass!

Ønsker du å tyvstarte litt? Send Marius en epost og fortell! Han kan gi deg informasjon om treningen, innhold i prosjektet og gi deg treningstips for hinderløypeløp, så kan du starte forberedelsene allerede NÅ!

KORT OM PROSJEKTET

Veien til OCR er er prosjekt som skal pågå frem til august 2021, som en treningsgruppe med personlig trener. Du tar del i en treningsgruppe som trener mot samme mål og får tilpasset treningsprogram som er periodisert og justert for deg og ditt utgangspunkt.

Treningen vil være variert og allsidig, primært bestående av styrketrening både med egenvekt og vekter samt løping. Du vil oppleve progresjon i styrke, utholdenhet, spenst, balanse, bevegelighet/smidighet og ikke minst mentale barrierer. Det er hindre i løypen som vil komme til å utfordre mentale sperrer, og det vil bli god tid til å trene på alt dette!

Dette vil garantert gi deg en unik mestringsopplevelse!

Vi vil trene inne på senteret i vinter, og mer utendørs mot våren. Tufteparken Halmstad er en av våre favorittarenaer for denne typen trening.

Det vil bli tilbudt ekstra økter som klatring på klatresenter, økter på Ninja Farm i Rakkestad, isbading og mye mer.

Se video fra Toughest Oslo 2019