Gruppetimer

På en gruppetime trener du med en inspirerende instruktør, ofte til musikk, flere deltagere og sammen skapes det helt unike treningsopplevelser og glede! Du slipper å planlegge din egen trening, det har instruktøren gjort for deg, og er der for deg om du trenger justeringer på økten underveis. På våre gruppetimer vil du bli godt ivaretatt av både medlemmer og instruktør.

Sjekk vår TIMEPLAN for hvilke gruppetimer du kan velge mellom. Ønsker du veiledning for å finne hvilken gruppe som kan være noe for deg så hjelper vi deg mer enn gjerne!

Timebeskrivelse

SPINNING: Kondisjon og utholdenhetstrening på spinningsykkel. Våre engasjerte spinningsinstruktører tar deg gjennom varierte løyper med ulik intensitet til motiverende musikk. La deg rive med!

STYRKE: Variert og effektiv styrketrening i sal med bruk av variert utstyr og egen kroppsvekt. Timene blir styrt av en erfaren instruktør, som hjelper deg med teknikk og grenseflytting. Styrketimen kjøres enten til musikk, styres av antall repetisjoner eller ulike tidsintervaller. Tilpasses alle!

SIRKEL: Variert trening som både styrker kroppen og trener hjertet. Timene kjøres av en erfaren instruktør som veileder på teknikk og motiverer deg underveis. Timen organiseres etter tidsintervaller og gir deg en god økt for hele kroppen.

HIIT: Stasjonstrening med høy intensitet, hvor instruktøren motiverer deg til å yte det lille ekstra! HIIT-øktene er spesifikt tilrettelagt ift smittevern, og instruktøren sørger for at du trygt kan trene eksplosivt og tøft, akkurat som før!

STEP: Motiverende kondisjonstrening til musikk i sal. Timene kjøres av en erfaren og engasjert instruktør, som koreograferer timene til inspirerende musikk. Varierende intensitet.

DANCE: En lavterskel dansetime du blir glad av! En fin treningsøkt for koordinasjon med lav-moderat intensitet. Timen kjøres av en engasjert instruktør, som har mange års erfaring med dans og koreografi. Hiv deg med på en inspirerende time med hoftevrikk og energiske rytmer!

MOTION: I denne økten får du litt av alt, styrke, puls, smidighet og balanse. Økten er inspirert av kampsport, yoga, dans og calisthenics, og du kan kjøre hardt, eller du kan kjøre mildt. Begge deler gir utbytte på hver sin måte, du velger helt selv. Liker du feks yoga eller bodybalance så er dette spesielt for deg.

MOBILITET: Funksjonell bevegelighetstrening i sal. God mobilitet gjør deg rustet til å mestre de bevegelsene som hverdagen krever. Mobilitetstrening styrker ledd og strukturene rundt, og utvikler både kroppsbeherskelse, balanse og koordinasjon. I tillegg er god mobilitet skadeforebyggende. Timen kjøres av en erfaren instruktør som har varierte, morsomme og utfordrende mobilitetsøvelser i sitt repertoar.

SLYNGE: God og effektiv trening som styrker hele kroppen. Slyngetrening passer for alle. Du bruker din egen kroppsvekt som motstand, noe som gjør det enkelt å tilpasse belastning underveis. Slyngetrening er også en veldig god stabilitetstrening for alle ledd. Timene kjøres av en erfaren instruktør, som veileder på teknikk og som tilpasser øvelsene underveis.

MOVE
Timene for deg som ønsker å være aktiv og sunn. Du trener for å forbedre ditt velvære og kjenne at kroppen fungerer i hverdagsaktiviteter! Move innebærer grunnleggende funksjonelle øvelser ved styrketrening og grunnleggende intensitetsstyring ved kondisjonstrening.

Alle timer merket med MOVE og FUN vil passe for deg!

FUN
Liker du å ha det gøy, trene sammen med andre og prøve nye ting? Da er dette timene for deg. Fun betyr ikke nødvendigvis lav intensitet, men det å ha det gøy på trening gir deg masse energi og motiverer deg til økt innsats.

Alle timer merket med FUN er midt i blinken!

BALANCE
Dette er timer er for deg som trenger å lande når du kommer på trening. Du trenger å tone ned stress og jag fra en hektisk hverdag, og du ønsker balanse mellom kropp og sinn.

Alle timer merket med BALANCE vil gi deg indre ro og tilfredshet.

SHAPE
Liker du å forbrenne masse energi og trigges av å kjenne at kroppen tar form? SHAPE-timene er god trening for deg som ønsker å jobbe målrettet, og kanskje også kontrollere vekt, samtidig som det er gøy! Alle timer merket med SHAPE og FUN bør appellere til deg. Kanskje POWER også kan være noe?

POWER
Timene for deg som elsker å kjenne at du trener, blir sliten og går hjem med en følelse av å ha mestret noe ekstremt. Du trener for å bli sterkere både styrkemessig og kondisjonsmessig. Resultater er viktig for deg! Alle timer merket med POWER og SPORT vil rykke i rockefoten din!

SPORT
Trigges du av resultater? Du elsker å måle effekt og digger å bli presset til ditt ytterste. Du trener kanskje for å forbedre deg i noe innen idrett, eller rett og slett bare for å bli bedre og bedre. Og bedre. Alle timer merket med SPORT og POWER vekker konkurranseinstinktet og du klarer nesten ikke vente med å komme i gang. Vi anbefaler at du innimellom deltar på en BALANCE-time for litt variasjon og skadeforebygging.

Individuell trening

Vi har et godt utstyrt treningsstudio for deg som (også) foretrekker å trene på egenhånd i studio. Når du melder deg inn hos oss har du to økter med en personlig trener inkludert i ditt medlemskap.

Noen av avdelingene vil på noen få tidspunkt i løpet av uken være opptatt til gruppetrening og informasjon om når dette er vil du kunne finne i de ulike avdelingene på senteret og her. Det er en oversikt over timeplanen og på timenavnet vil du kunne se hvilken avdeling som er i bruk. Spinning er i spinningsalen, styrke, dans, yoga eller bodybalance vil foregå i gruppesalen, og HIIT eller sirkel/stasjonstrening vil foregå i funksjonell avdeling i studio.

Skulle du ønske litt råd eller enkel veiledning vil du finne oss i bemannede tider på senteret. Ønsker du mer spesifikk veiledning eller hjelp med trening for måloppnåelse gleder våre personlige trenere seg over å kunne hjelpe deg med din utfordring!