Nettbutikk med Fokuskolleksjonen er åpen!

 

Ønsker du å prøve tøyet for du bestiller? Vi har prøvedag på alle størrelser onsdag 18.januar mellom kl. 16.30-19.30

 

Du har 10 dager på deg til å bestille, 14.-24.januar. Normal leveringstid er ca 6 uker, men noe forsinkelser kan forekomme grunnet covid. Dette vil opplyses om til alle som handler underveis.

Vi gjør oppmerksom på følgende:

 

Sykkel- og spinningtøy: 

  • Til spinning anbefaler vi BIB shorts Icon Lycra. Dette er også en meget god sykkelshorts til utebruk ved sommertemperaturer.
  • Til spinning anbefaler vi løpetrøye med kort arm som overdel (våre instruktører benytter disse) eller sykkeltrøye Icon classic om man ønsker å kombinere det til sykkelbruk ute.
  • Det er også lagt ved en BIB sykkelshorts Stratos som er litt tykkere, men meget god sykkelbukse for de som også vil kombinere med utebruk for vår, sommer og høst. Går også helt fint til spinning, er ikke for tykk i stoffet til det.
  • Det er også lagt ved en sykkeltrøye for barn/junior med størrelser fra 110cm kroppshøyde
  • Legg merke til at det er egne modeller for dame og herre. Damemodellene har mer innsving. Det er størrelsestabeller til alle modellene

 

Løpetøy:

  • Løpetrøyer med kort og lang arm. Modellene her er noe mer ledige i fasongen enn modellen våre instruktører har i dag
  • Tempest løpejakke er tynt foret innvendig. Atom løpejakke kommer med et mesh material i sidepanelene. Atom er ikke foret.
  • Løpeshorts Freerun kan se ut som den har  et litt stivt materiale på bildet med våre farger, men det er ikke tilfelle. Den er lett og myk i stoffet

Den nyeste kolleksjonen er i fargen navy blue og oransje.

Instruktørene våre bruker sykkelbuksen og løpetrøyen på spinningtimer og andre gruppetimer. Samtlige melder om god kvalitet og comfort.

Generelt: husk å benytte størrelsesguidene som ligger ved hvert produkt. Spør eventuelt en av oss om du er i tvil.

Bildene er kun en enkel illustrasjon og et lite utdrag. I nettbutikken vil du kunne se hele kolleksjonen og hver enkelt del i 3D.

Bestill her.