Vil du være med oss til Mallorca for ekstra fine sykkelturer?

årlig prosjekt; Veien til Mallorca

Sykkelveien til Mallorca 2024, vil du være med?

Les om prosjektet under og bli med på infomøte Torsdag 21.09.23 kl. 1830. 

Sted: Spinningsalen

Adresse: Fokus Trening, Tørkoppveien 6, 1570 Dilling

Du kan også ta kontakt med oss på trening@fokust.no.

Her kan du lese hva prosjektet går ut på; 

Mallorcagjengen/VTM har blitt et begrep innenfor det lokale sykkel­miljøet, med sunne verdier og med en sosial treningskultur, der tidligere og nye deltakere møtes. VTM 2024 blir intet unntak og vil være den 7. utgaven. Vi fortsetter med hyggelige fellessamlinger og treninger for å vedlikeholde, forbedre eller lære hvordan man kan bruke landeveis­sykling som en helsefremmende treningsmetode.

Planlagt oppstart på prosjektet er 12. oktober 2023. Treningsperioden frem mot Mallorcaturen i april/mai er tilrettelagt slik at både uerfarne og erfarne skal kunne jobbe jevnt og målrettet mot å utvikle egne sykkelegenskaper.

Målgruppe

Alle som enten liker å sykle, eller ønsker å lære seg å sykle på landeveissykkel er velkommen til å delta. Vi sykler for å ha det gøy sammen, i en uhøytidelig atmosfære uten prestasjonspress. Du vil bli fulgt opp på flere arenaer, og derfor kan dette prosjektet også passe deg som ikke får til en kontinuitet i treningsarbeidet. Vi har troen på at vi kan vise deg at trening ikke bare er nasjonale anbefalinger, men noe man gjør fordi man selv vil det.

En variert sammensetning av delta­kere setter et verdifullt preg på Mallorcagjengen, og det er ønskelig at du er motivert og villig til å bidra i gruppen på en positiv måte.
Tandemsyklister og solosyklister skal jobbe for hverandre i trygge omgivelser også i 2023/2024.

Vi ønsker å være tydelige på at VTM ikke handler om høy gjennomsnittsfart, flest mulig kilometer og høydemeter, men bidra til kontinuitet i treningen på en sosial arena, og at dette skal gi gode og minnerike opplevelser på sykkelen i sammen. Når det er sagt så legger vi opp til dagsetapper som gjør at man må legge ned en god jobb i forkant for at de gode opplevelsene kan nytes. Å sykle på Mallorca krever uansett en del av den enkelte, selv når det ikke handler om å komme først. Vi deler i grupper for å gi den enkelte best mulig opplevelse.

For å delta i prosjektet må du være medlem av Fokus trening i deler av perioden. Dette for at vi skal kunne skape de sosiale rammene og samholdet som har preget tidligere utgaver og kjennetegner prosjektet.

 

Destinasjonen

Can Pastilla like utenfor Palma, og Hotel Fontanellas blir også i år basestasjon for utflukter rundt om­kring på Mallorca. Mange kjente sykkelruter, men noen nye varianter skal vi nok finne også i år.

Tidspunkt for Mallorcatur

Offisiell del: ankomst lørdag 27.april 2024, og hjemreise lørdag 4. mai 2024. Dette gir oss mulighet for 6 sykkeldager og mange spennende kilometere på sykkelen.

Treningsperioden

I tillegg til et godt utvalg av gruppetimer på vår timeplan, legger vi opp til  fellessamlinger inne og ute før avreise til Mallorca.

Utstyr

Det er en forutsetning at du har tilgang til en landeveissykkel/racer. Om du ikke har dette, er vi behjelpelige med å finne en som passer ditt bruksområde. Vi kommer også i år til å tilby teamtøy av merket Bioracer.

Sted

Fokus Trening vil være vår basestasjon. Det er her vi møtes før langturer om ikke annet er avtalt, og det er her vi tilbyr innendør­s trening.

Lederteam

Erik Holme, Rune Holtze Jensen og Bjørn Bergenheim

Innhold

Hotell  Fontanellas **** 7 netter i dobbeltrom (Junior Suite med sjøutsikt) halvpensjon/frokost og middag. Enkeltrom eller annen oppgradering mot tillegg.

Leiesykkel 7 dager. Kategori 3+/4. Oppgradering til 4+ mot et tillegg, men med forbehold om at det er tilgjengelige sykler i denne kategorien

Guidede turer og følgebil på Mallorca

Fellessamlinger gjennom prosjektperioden

Den enkelte står for fly t/r selv. Mer info om dette på infomøte

Om du ønsker å ha med egen sykkel står du selvsagt fritt til å gjøre det. Leiesum vil da bli trukket fra totalpris. Det samme gjelder tandemsyklistene da disse må ha med egne sykler. Husk at det kan være begrenset antall plasser for sykler på flyene.

Pris

Avhengig av antall deltakere. Mer info om dette på infomøte.

Infomøte avholdes torsdag 21.september kl. 18.30 på Fokus Trening (spinningsalen), Tørkoppveien 6, 1570 Dilling

Påmeldingsfrist for prosjektet er 1. oktober 2023

Har du spørsmål vedrørende VTM 2024 kan du kontakte oss på trening@fokust.no eller direkte til  Erik på erik@fokust.no