Vo2max Boost

Vil du være med på et spennende prosjekt i 4 måneder for å forbedre kondisen?

I perioden 9.februar – 7.juni vil vi gjennomføre et opplegg for en gruppe deltakere som har som mål og forbedre sin VO2max. På norsk; kondisjon.

Ved hjelp av testing på laboratorium får vi et testresultat med verdier vi kan bruke for å spesifisere treningsøkter og planer for den enkelte deltakeren. Det er fordi både du som deltaker og vi ønsker at du trener så effektivt og økonomisk som mulig. Treningen i treningsplanene vil du være med på å designe ut i fra det du synes er gøy.

testinginfo

Det som er litt artig og interessant i konkurransen om å øke VO2max, er at den med dårligst kondis kan trene mindre enn de med god kondis, og alikevel oppnå det samme eller et bedre resultat. Dette betyr at konkurransen rettes like mye mot deg som ønsker hjelp til å komme i gang med trening, som mot den resultatorienterte supermosjonisten. En annen ting er at nedgang i vekt har en direkte kobling til økning i VO2max, da verdien deles på kroppsvekt. Går du ned i vekt får du et bedre oksygenopptak pr. kg. kroppsvekt.

Så hva venter du på? Dette er en superbillig og god anledning til å toppe formen frem mot sommeren og #SK2017!

Her finner du priser og innhold i pakken!

Vil du vite enda mer? send mail til kenneth@bedrehjerter.no