Vektreduksjonskurs

Vi starter nytt vektreduksjonskurs 8.januar! Hvem er dette for?

Meld deg på til sissal@fokust.no eller via vårt kontaktskjema!

Våre vektreduksjonskurs er for alle som ønsker å redusere kroppsvekten sin på en sunn måte, og som ønsker å lære seg og beholde oppnådd resultat permanent.

Det spiller ingen rolle om du ønsker å redusere vekten med 5kg eller 15 kg, prinsippene er de samme.

Vårt vektreduksjonskurs heter Superfokus vektreduksjon, for det er dét du skal ha fokus på de 8 ukene kurset varer. For noen anbefaler vi å gå videre på en runde til, slik at kursperioden varer 16 uker. Du råder selv over anbefalingen og velger ut ifra egen erfaring og kunnskap etter 8 uker om du ønsker, og har behov for, en ekstra periode.

Et kurs varer 8 uker. Det er én fast samlingsdag hver uke med ca 30 minutter teoridel og 30 minutter aktivitet. Teoridelen tar for seg både mat og trening, og sammenhengen mellom inntak og forbruk. Mellom samlingene er det hensiktsmessig å legge inn egne aktiviteter, men ingen krav. Alle deltakere vil få spesifikke anbefalinger på hva de kan gjøre mellom samlingene i forhold til målsetting.

Du vil ikke få en spesifikk matplan, du vil få anbefalinger på justering ut i fra ditt kosthold. Og grunnen til det handler om at vi alle har forskjellige rutiner og smak, og kostholdet ditt skal passe til din livsstil. Det betyr ikke at du kommer unna det faktum at du må gjøre en endring, men endringen skal passe for deg og ikke alle andre. Du skal selv lære hva det er du spiser og hvilke justeringer du selv kan gjøre senere.

Aktivitetene vil være typisk stasjonstrening og bærer preg av høyt energiforbruk. Treningen vil kunne tilpasses i forhold til erfaring og funksjon hos alle deltakere. Alle kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre noe! Kursholder er utdannet personlig trener og kostveileder, og har mer enn 20 års erfaring med trening og har vært kostveileder siste 5 årene.

Pris: kr. 2800,- som inkluderer 8 samlinger, oppfølging mellom samlinger og drikkeflaske!

 

Ønsker du mer informasjon eller vil du rett og slett bare melde deg på? send mail til Sissal@fokust.no!

Vi er stolte av å presentere Rune! Han har fått helt fantastiske resultater etter deltakelse!

Hør Runes historie – klikk på bildet:

Rune Linnerud i action på Superfokus vektreduksjon høsten 2018!