Vektreduksjonskurs for menn! No diets, no bullshit!

NYTT KURS STARTER MANDAG 6.JANUAR kl. 20.00!

Påmelding til marius@fokust.no eller via vårt kontaktskjema!

Folket på Facebook har talt!

Vi spurte folket på Facebook om det var ønskelig med et eget vektreduksjonskurs for menn, og damene svarte JA! Vet ikke helt hvordan vi skal tolke det, men vi har lært oss én ting og det er å høre på «dama»!

Så da gjør vi det da! Vi har laget et vektreduksjonskurs kun for gutta krutt. Heldigvis var det flere menn som også svarte «JA» på interessen for et kurs for gutta.

Hvorfor? Fordi det er så jålete og damete med vektreduksjonskurs.

Neida. Det er ikke derfor. Det er rett og slett fordi det er stor pågang på kursene og vi ble spurt om en annen dag enn onsdag!

Hva skjer på kurskveldene?

Kurset for gutta vil inneholde det samme som det vektreduksjonskurset vi allerede kjører. Det vil være én del teori/veiledning og én del trening. Teoridelen vil vare ca. 30 min og etterfølges av trening med en varighet på ca. 30 min. Aktiviteten vil bære preg av høyt energiforbruk og tilpasset gruppen.  Møt ferdig skiftet til trening. Om du må trene? Ja. Vi mener at trening og kost går hånd i hånd når det kommer til å redusere kroppsvekt og opprettholde vektresultat. Og fysisk aktivitet drar med seg så mange andre helsefordeler, at vi kan ikke la det være.

«No diets, no bullshit!»- oppklaringer:

Hva betyr det?  Det vil ikke bli servert en spesiell diett, ingen egen matplan eller «no’s and don’ts». Du spiser akkurat det du vil, men kommer til å lære hva den maten du spiser gjør for deg.

Noen har spurt om det finnes vektreduksjonskurs for kvinner! Ja, det gjør det. Onsdager holder vi vektreduksjonskurs for «alle» kjønn kl. 17.30!

Andre har spurt om det er mye bullshit på onsdager, siden det er No bullshit på mandager! Nei, det er «no diets, no bullshit» også på onsdager.

Tidspunkt og varighet

Vektreduksjonskurset for menn vil gå mandager kl. 20.00. Kurset er over 8 ganger. (Kursperiode vil variere fra kurs til kurs, noen kurs vil ha 8 påfølgene uker, mens andre kurs vil ha 8 kurskvelder fordelt over flere uker.)

Påmelding

Meld deg på allerede i dag, det er kun 10 plasser! Det er veldig lett å melde seg på, du sender bare en melding til Marius@fokust.no.

Kurset er for alle, det er ikke noe kriterie å være medlem hos oss!

Pris

Kr. 2800,- for 8 samlinger som inneholder en teoridel og en aktiv del.

Kursholder

Marius Haugen er personlig trener med utdannelse fra Akademiet for personlig trening. Tillegsutdannelse som kostveileder og rehabtrainer fra samme skole.

Marius har tro på personlige målsettinger med stor egenverdi! Betyr målet ditt nok for deg, så er det i aller høyeste grad oppnåelig.