Veien til Oslo Maraton

Har du en drøm om å løpe halvmaraton eller maraton, men vet ikke helt hvordan du skal klare det? Du er ikke alene. Vi har utviklet et løpeprosjekt, som skal ta deg gjennom alt fra A til Å.

KORT OM PROSJEKTET
Veien til Oslo Maraton er et prosjekt som leder frem mot høstens store maratonbegivenhet i Oslo. Selv om du setter deg individuelle mål, så vil du bli en del av en treningsgruppe som møtes for én fellesøkt i uken. Mellom fellesøktene følger du en egen periodiseringsplan med tilpasset mengde og intensitet. Du vil også få individuelle tilbakemeldinger for å lettere kunne justere planen underveis. Det er lagt inn to tester i prosjektet, en i januar og en mot slutten av perioden. Mer om de ulike testene kan du lese om her.

Det kommer gjesteinnslag som skal tilføye ekspertise på ulike temaer som løpeteknikk, mental teknikk og motivasjon. Det jobbes kontinuerlig med spennende navn her.

Denne prosjektperioden kan hjelpe deg med treningsplanlegging, gjennomføring av treningsøkter, løpsteknikk og styrketrening for løpere. I tillegg vil du i løpet av perioden delta på flere lokale løp for å øve på å ha startnummer, løpe med «startpuls», mentale teknikker, holde på løpeteknikken din når du er sliten og få erfaring.

HVEM KAN MELDE SEG PÅ?
Kanskje du har deltatt tidligere, og vil nå gjøre det bedre? Kanskje har du aldri deltatt i et løp? Uansett utgangspunkt, så vil treningen blir tilpasset deg. Felles er at  treningsperioden skal gjøre kroppen rustet til mye løping. For det blir det. I dette prosjektet skal det samles nok kilometere over tid slik  at 21 eller 42 kilometer i strekk aksepteres godt av kroppen.

Veien til Oslo Maraton 2020