Mallorca 2017

Mallorca – Et sykkelparadis for den nytende mosjonisten!

Dette prosjektet er godt i gang, følg Mallorcagjengen på instagram @fokustrening

Ønsker du å delta på et prosjekt? send oss din interesse på mail til trening@fokust.no så står du først på invitasjonslisten til neste event!

FjellturMallorca

Mallorca 2016.

Prosjekt: Sykkelveien til Mallorca 2017

Om Prosjektet

Det har nå gått tre måneder siden Mallorcagjengen 2016 syklet langs strandpromenaden og opp serpentiner svingene på Mallorcas vestkyst. Vi kan trygt si at prosjektet var vellykket og med det er vi glade for å annonsere Veien til Mallorca 2017. Denne gangen begynner vi en måned tidligere og får dermed 8 måneder med periodisert trening før avreise. Prosjektet er en videreutviklet versjon av 2016, som et produkt av evaluering sammen med deltakerne, og basert på egne erfaringer.

 

Målgruppe

Vi åpner for å ha med flere deltakere i år, med muligheter for flere grupperinger. Vi oppfordrer spesielt kvinner til å bli med og vi vil vurdere en egen damegruppe. I tillegg har vi med oss Achilles Norway, som jobber for at handicappede også får ta del i slike prosjekter. Vi hadde 3 tandemsykler med oss i 2016, hvilket gikk kjempebra og de ble en viktig del av gruppen. Vi vil dele opp gruppen på fellestreningene, samt sykkelturene på Mallorca ut i fra fysisk nivå, slik at alle får maksimalt ut av prosjektet.

lunsjtidMallorca

Skikkelig Mallorcalunjs

Destinasjon

Can Pastilla, kun10km fra flyplassen og Palma, er destinasjon. Stedet er et veldig fint utgangspunkt for sykkelturer rundt om hele øya, i tillegg til kort avstand til storbyen Palma, 10 km strandlinje og mange butikker. Hotellopphold med frokost og middag er inkludert. Lunsj og annen mat/drikke underveis på sykkelturene, dekkes av den enkelte.

PetraMallorca

Petra på Mallorca

Tidspunkt

Avreise er 26. april, med retur 2. mai 2017. Det gir oss 6 dager på sykkel. Deltakerne er selv ansvarlig for å anskaffe flybillett t/r. Billetter legges erfaringsmessig ut i september/oktober.

 

Treningsperioden

Deltakerne får en periodisert treningsplan med oppstart torsdag 1. september 2016. Vi tar sikte på å legge fellesøktene ute så lenge været gir oss muligheten til det. Dette er viktig for å gå inn i vintersesongen med en god følelse på landeveissykkelen og trygghet i å sykle i en gruppe. Rutene blir varierte slik at vi blir sterke og klare for å klatre høydemetre, og leve som de proffe en liten uke i et sykkeleldorado.  Treningen vil også bestå av periodisert styrketrening på Fokus Trening, medlemskap her er inkludert i prisen. Vi tilrettelegger for at man kan delta på gruppetimer som et alternativ til egentreningen.

 

Testing

Deltakerne får en laktattest i begynnelsen av treningsperioden. Dette gjør vi for å kartlegge den enkeltes fysiske utgangspunkt og informasjon om treningssoner. Testen gjøres på sykkelrulle med wattmåler.

 

Utstyr

Det er en forutsetning at deltakerne har tilgang på egen landeveissykkel/racer. Gjennom prosjektet får du gode tilbud, både på sykkel og annet utstyr. Du vil få tips om hva det er verdt å investere i. Teamtøy fra Bioracer, som består av sykkelbukse og trøye er inkludert i prisen.

Sted

Fokus Trening vil være basen for treningen, både inne- og utendørs når vi arrangerer fellestreninger i nærområdet. Treningssenteret har alle fasiliteter innenfor kardio- og styrketrening.

 

Ledergruppen består av Erik Holme, Rune Jensen og Kenneth Busch fra Fokus Trening.

 

Dette inngår i pakken:

  • 6 overnattinger på 3 eller 4 stjerners hotell på Mallorca med halvpensjon (buffet frokost og middag).
  • Leie av sykkel i hele perioden inkl. forsikring
  • Laktattest
  • Periodisert 8 måneders treningsplan
  • Individualisert treningsprogram
  • 7 mnd treningsabonnement på Fokus Trening
  • Spesialdesignet sykkelshorts og sykkeltrøye
  • Fellestreninger ute og inne
  • Foredrag
  • Gode tilbud på sykkeltøy, og produkter fra Garmin og Polar

 

Pris: kr 11.900,- (kan deles på 4 avdrag)

mallorcaJanErikTangen

En sann glede og reise med så blide folk til Mallorca!