Tusen takk til alle bidragsytere!

DSC_0209Årets Fokusløp er ved veis ende og vi er utrolig fornøyde med årets arrangement. Tilbakemeldingene er veldig hyggelige og det setter vi stor pris på. se flere bilder her.

For at et slikt stort arrangement skal være så hyggelig som vi ønsker, så stor som vi ønsker og så innholdsrikt som vi ønsker er vi avhengig av gode samarbeidspartnere. Disse vil vi rette en stor TUSEN TAKK til.

Tusen takk til:

– Garmin for flotte premier! 3 deltakere vant hver sin Garmin Forerunner 15 etter trekning av startnummere.

– Løpeskjørt.no for gavekortpremier! 6 deltakere fikk hvert sitt gavekort som de kan bruke på www.lopeskjort.no.

– Soma Nordic for 3 flotte brett med økologiske produkter som gjør deg sunn og sterk!

– Swiss Premium med et Wenger Ur som en heldig vinner vant i trekningen!

– Läntmannen med Axaprodukter til deltakere. Flere fikk gleden av gode frokoster og supplement til en aktiv hverdag!

– Øystein Hansen for all jobb med tidtaking! Med din hjelp gikk tidtakingen som en drøm!

– Willy Westerheim for et knallbra lydanlegg og mic.

– HK Herulf for alle spillere som sto og passet på hver sin plass i løypene! Alle løperne kunne føle seg trygge i løypa i viten om at jentene viste rett vei og hadde isposer om uhellet skulle være ute. Heldigvis kom jentene tilbake fra løypene med samme antall isposer som de gikk ut med.

– Alle terapeuter fra Fokus-Klinikk for all hjelp! De nydelige kioskdamene, Tone Bentzen og Anita Bolghaug som sørget for upåklagelig service i kiosken, Medisinsk ansvarlig Trude N. Andersen (delte ut et plaster og hjalp en sliten leggmuskel med en behandling i dag), Tom Skogtun som passet på en løypeplass og svarte på spm fra deltakere og publikum, Solveig Kjæve og Stian Karlsen som har godt med kilometer i beina etter å ha vært gjennom alle løyper både to og fire ganger med merking av løyper og plukking av søppel og merkebånd i etterkant, Christer N. Andersen som korporal og speaker, en god sparringspartner for generalen i forkant, godt med info underveis i løpet og god rekruttering av hjelpere fra Klinikk.

– Alle instruktører i Team Trening, Sissal med stålkontroll på parkering og stans av biler i løpet slik at vi unngikk møte med løper og bil, Helene og Ronja med feilfri service i sekretariat – de hadde en utfordring med over 80 etteranmeldinger mellom kl. 16.00-18.00 samtidig som de server alle forhåndspåmeldte deltakere som skal hente startpakken sin! Kenneth Busch som har fulgt sin egen treningsgruppe rundt hele løypen, bilder av vinnere og storveis ryddehjelp, Amanda som har registrert alle deltakere, delt ut brikker og sortert stafettpinner – en meget viktig rolle for at tider skal være helt rett på hver deltaker og Cathrine og Emilie som har sprunget rundt hele plassen og delt ut saft til 300 tørste deltakere.

– Nina fra Stamina Helse som også har skaffet utstyr slik at saftblandingen kunne gå så raskt og effektivt som mulig, blandet og delt ut saft og selvsagt en imponerende runde i stafetten med sitt eget lag fra Stamina Helse.

– Erik, plass-sjef under arrangement. har jobbet fra morgen til kveld med rigging, henting, plassering, merking, hukommelses-supplement til Generalen, Takk.

– HellyHansen for rask leveranse av t-skjorter, dette muliggjorde en flott t-skjorte i goodiebagen til løpere.

– Hos Linda for et godt tilbud på klipp og hårpleie i sin flotte frisørsalong i Tørkoppveien 10. Tilbudet ligger i alle de røde posene som er delt ut til løpere.

– Alle publikummere som kommer for å oppleve spenningen og heie frem sine kjente og kjære.

– og sist, men absolutt ikke minst, ALLE DELTAKERE! Det er dere som lager all moroa med innsatsen!

Det har vært en veldig morsom karusell, i år igjen, det legges mye arbeid i løpet i forkant og det er utrolig tilfredsstillende å se så mange fornøyde mennesker ha det så hyggelig som man ønsker.

Nå gleder vi oss til Fokusløpet 2016, og selvsagt har vi bestilt like godt vær neste år!

Tusen takk alle sammen!

Nå trer Generalen av, sliten, meget stolt og takknemlig.