Tusen takk for en fantastisk oppslutning!


Det er dagen derpå og vi kjenner vi er meget tilfreds og positivt slitne etter gårsdagens Fokusløp, som vi stolt kan si er -årets hyggeligste løp.

Det er nettopp på grunn av alle dere som kommer og deltar med godt humør, humor, lagånd, innsats, vilje og energi. Tusen takk til alle deltakere for at dere gjør denne jobben så berikende og morsom!

Vi retter også en megastor takk til alle dugnadshelter som stiller som løypevakter, kioskvakter, kakebakere, speaker, sekretariat, rigging, rydding, medaljeutdeling, promotering og medisinsk oppfølging. Uten alle dere hadde ikke Fokusløpet kunnet gjennomføres.

Våre sponsorer og samarbeidspartnere har levert FANTASTISKE premier til våre deltakere! Garmin har levert to stk Garmin Forerunner 235 til vinnerne av fokusløpet, Løpeskjørt.no har levert ett stk løpeskjørt til hver av damene på stafettlaget, Soma Nordic har levert deilig og veldig sunt cocosafett, Udo’s choice og supernature snack til pallplasseringer óg sjokolade til alle de første 100 påmeldte, Löplabbet Fredrikstad som leverte 50 par løpesokker og Swiss premium har levert PC-vesker og toalettmapper fra Wenger til vinnere i både stafett og fokusløp.

Både vi og vinnerne er helt overveldet av premiedrysset i dette løpet.

Vi har en meget god og raus mann i Willy Westerheim som leverer musikkanlegg til arrangementet hvert år. Tusen hjertelig takk for lånet av alt lydutstyr.

I år fikk vi stødig og god hjelp av Arne Dirdal i EQtiming med både påmeldinger og tidtaking.

Trond Østby fra Spar Ekholt har levert alle kioskvarer og var selv grillsjef for kvelden.

Alle medaljer og pokaler er levert av Pokal 1 i Moss.