På jakt etter treningssenter i Moss eller Rygge? Prøv oss!

 

Vi er et treningssenter i Rygge som er genuint opptatt av å gi våre medlemmer en opplevelse av trivsel og trening i et kompetansemiljø. Det er viktig for oss at du har en hyggelig opplevelse mens du trener og at du kjenner deg trygg i miljøet.

Alle har ulike forutsetninger når de skal begynne å trene og det er stor forskjell på hvordan vi liker å trene. Våre treningsveiledere og instruktører har erfaring og kompetanse innen styrketrening, utholdenhetstrening og intensitetsstyring, rehab-trening og individuell- og lagidrett. Tilbakemeldinger fra våre medlemmer forteller oss at vi er gode på å se deg som medlem og finne det du liker og trives med når du skal legge igjen innsats og svette hos oss. Ingenting kommer gratis og vi alle trenger litt hjelp til å finne veien til målet. Vi er veldig glade for at medlemmene bekrefter akkurat det vi ønsker å være gode på, og det er nettopp det å ta deg godt imot, «se deg» og gi deg rett veiledning i forhold til det du ønsker å oppnå med din trening.

Driver du som utøver eller er du over snittet interessert mosjonist, så kan vi fortelle deg at vi har Østfolds best utstyrte testlaboratorium hvor testpersonellet har mastergrad i idrettsbiologi og hjerte- og lunge fysiologi. Dette er fysioterapeuter og osteopater med lang og bred erfaring innen testing, og vi garanterer at du får valuta for både penger og innsats. Vi kan teste VO2-max, makspuls og laktatprofil både i løp og på sykkel.

Vil du helst bare trene gruppetimer og bli styrt av en instruktør er vår timeplan fylt opp av gruppetimer som har grunnleggende fokus på funksjonell trening. Du finner gruppetimer for kondisjon, generell styrke og styrke av kjernemuskler. Alle våre timer skal i utgangspunktet passe for alle, men det er viktig at du finner det som passer for deg. Det kan vi hjelpe deg med.

Vi har flotte lokaler og er utstyrt med akkurat det du trenger for å trene effektivt, lett eller tøft, funksjonelt og variert. Det passer godt for deg som liker best å trene for deg selv med ditt eget treningsprogram. Vi har lyse lokaler med glade farger og store vinduer som slipper inn godt med dagslys. Treningsveiledere er tilgjengelig for alle medlemmer som ønsker hjelp til å fornye et program, lære nye øvelser, få inspirasjon eller justere teknikk for mer effektiv trening. Alle nye medlemmer får to inkluderte PT-økter og oppfølging inkludert i medlemsavgiften.

Vil du ha en GRATIS prøvetime? kontakt oss her.

 

Velkommen til ditt lokale treningssenter i Rygge!