Treningsgrupper med PT

Endelig kan vi starte så smått igjen med å gjøre det vi liker aller best! Hjelpe deg med trening, føle overskudd, fremgang, mestring og glede!

Ny gruppe med oppstart torsdag 21.mai!

Personlig trener Marius Haugen starter opp treningsgrupper med plass til 4 personer på torsdager på Bygdetunet ved Rygge kirke!

Treningsgruppene går over 4 torsdager og koster kr. 990,- pr. pers.
torsdager kl. 15.00-15.45 Ledig!
torsdager kl. 18.00-18.45 Ledig!
torsdager kl. 19.00-19.45 Ledig!

Oppmøte: 15 minutter før trening på Bygdetunet ved Rygge kirke for lett oppvarming, eller kom ferdig varm!

Ønsker du PT-timer én til én?

Vi har reduserte priser på PT-tjenester da vi må være utendørs og har litt begrenset tilgang til utstyr! Treningen vil ha høy kvalitet og stor effekt! Akkurat nå får du PT-timer til kun kr. 500,- pr. time! (veil. pris kr. 675,-)

Marius har ledige timer dagtid og torsdag tidlig ettermiddag! Ring tlf 98622116 eller send Marius en mail på marius@fokust.no for mer informasjon og avtale tid!

Sissal har også noen ledige tider så kontakt Sissal på tlf 92465087 eller send en epost til sissal@fokust.no for å avtale tid!

Personlig trener Sissal Bjerke Hansen starter opp treningsgrupper med plass til 4 personer på onsdager på Bygdetunet ved Rygge kirke!

Treningsgruppene går over 4 onsdager og koster kr. 990,- pr. pers.

onsdager kl. 15.30-16.15 LEDIG!

onsdager kl. 16.30-17.15 LEDIG!

Treningene vil bestå av både styrke- og kondisjonsøvelser og vi stiller med nødvendig utstyr. Ta med håndkle, godt med drikke og gjerne egen matte!

Alle smitterverntiltak er på plass!

Utsyret som du trenger blir «ditt» under hele økten og vasket og spritet ned. Du vil trene i «egen» sone under hele økten i god avtstand til andre deltagere.

Marius vil tilpasse økten til ditt utgangspunkt, underveis i hele økten og perioden for at du skal føle mestring og fremgang.

Du trenger ikke være medlem hos oss for å delta på disse gruppene, de er åpne for alle!

Vil du være med?
send påmelding med navn, adresse, tlf og epost på melding via vår facebookside eller direkte til  pt’ene;

marius@fokust.no

Sissal@fokust.no