Trening i tufteparken!

Trening i tufteparken er trening med egen kroppsvekt som er veldig effektiv styrketrening og veldig morsomt! Det som ofte er en utfording er å vite hva man skal gjøre. Det skal vi hjelpe deg med nå! Vi har en personlig trener på senteret som er helt bitt av egenvektstrening. Han fikk blod på tann etter et instruktørkurs i fjor sommer og elsker å trene i tufteapparatene. For mange er dette kun trening som passer for de som klarer og bære egen vekt i hender og armer, men det er mye mer enn det! Alle kan trene i tufteparkene rundt omkring! Og det er dét Marius vil vise frem! Små justeringer på ulike grep og teknikker gjør en stor forskjell og det kan bety en helt ny mestring for deg!

Hver onsdag kl. 17.30 frem til 14.juni kommer Marius til å kjøre en trening i Halmstad Aktivitetspark – tufteparkavdelingen, for alle som vil være med! Du trenger ikke være medlem på Fokus Trening for å delta, her er det bare møte opp i lett og ledig tøy.

oversikt

Oppsett:

 

lett oppvarming med noe bevegelse og noe mobilitetsøvelser. Dette er viktig for å forebygge skader og for å fremme prestasjonen i de ulike øvelsene.

gjennomgang av teknikk på den utvalgte øvelsen og testing og trening på dette. Noen øvelser trener vi på egenhånd og noen øvelser hjelper vi hverandre på.

Avslutningsvis kjører Marius en sammenhengende sirkel/stasjonsøkt med noe av det vi har øvd på og noe basisøvelser.

Dette blir kjempegøy! Vi satser på sol hver onsdag fremover!

NB! for at Marius skal kjøre treningsøkten trenger han påmeldinger via event på vår facebookside!

assistert knebøy marius

push up marius

oversikt øvelser