Trening for bedrifter

Fokus Trening er et treningssenter i Rygge som tilbyr personlig trener, gruppetimer, testing og flotte lokaler med alt av utstyr. Vi er opptatt av at våre gjester og medlemmer skal oppleve treningen som trygg og tilpasset. Som medlem kan du benytte fasilitetene slik det passer deg, men noen ganger kan det være lettere og trene hvis du trener sammen med flere. Kanskje til og med enda lettere hvis du trener sammen med noen du allerede kjenner.

Fokus Trening tilbyr trening for bedrifter og vi vet at det å trene sammen med kolleger skaper en god dynamikk mellom de ansatte og et bedre arbeidsmiljø. Vi har flere bedrifter som har valgt å ha styrt gruppetrening lukket for sine ansatte. Det er med på skape en spesiell stemning, takhøyden blir større og terskelen litt lavere.

Våre spreke bedrifter kan rapportere om gode resultater og artige treningsøkter! Bare se her:

«I Ringstad Transport er vi opptatt av å holde oss i form. Fornøyde og friske ansatte er en verdifull kapital for bedriften  – og vi har derfor tilrettelagt for trening i arbeidstiden.  Regelmessig trening og en sunn livsstil forebygger muskel- og skjelettplager, psykiske lidelser og  livsstilssykdommer og  gjør våre ansatte bedre rustet til  å takle hektiske hverdager.Trening i fellesskap på Fokus Trening er både sosialt og gir helsegevinst! Instruktørene på Fokus Trening sørger for at vi får maks ut av hver time  – her er det ikke mulig å sluntra unna!» ~ Ingrid Helgesen Ringstad ~

Logo Ringstad ny

 

Moss Drift og Anlegg er også en sprek bedrift som ser verdien i å tilrettelegge for trening for sine ansatte flere dager i uken.

«Moss Drift og Anlegg  har et ønske om å kunne tilrettelegge og ta vare på de ansatte  hvor bl.a trening er et tilbud.  Mange utfører tunge løft  og har store utfordringer i løpet av arbeidsdagen sin og da er det spesielt viktig å kunne tilby bl.a. trening som et forebyggende tiltak.  Treningstimene er blitt et godt samlingspunkt for mange, hvor svette og latter er en selvfølge. Tilbudet er miljøskapende som bidrar til trivsel og glede på arbeidsplassen.  Vi er godt fornøyd med det tilbudet som Fokus Trening gir til oss.  Motiverende og inkluderende instruktører gjør treningen morsom.» ~ Line Runhovde ~

 

MDAlogo2

 

 

Dersom du ønsker å vite mer om trening for din bedrift kan du sende oss en forespørsel her og skrive «trening for bedrift» i emnefeltet.