Superfokus! De nye PT-gruppene!

PT-grupper på Fokus Trening!

Nå begynner vi med PT-grupper som hjelper deg å få resultater enda raskere fordi du følges opp ekstra godt i 12 uker!

PT-grupper over 12uker med  treningsprogram for deg som ønsker tett oppfølging og hjelp til;

  • Å gå ned i vekt
  • Øke styrke
  • Forbedre kondisjon

Innholdet i programmet vil gi deg større kunnskap om:

  • kosthold generelt og i forhold til målsettingen din
  • styrketrening, gevinst, teknikk og mengde
  • utholdenhetstrening, gevinst, intensitetsstyring og mengde
  • smart restitusjon

og viktigst av alt; RESULTATER.

Det vil være fellesøkter og egentrening. Treningsprogrammet for egentrening vil bli satt opp ut ifra målsetting og hva du selv ønsker å trene.

Du får din egen personlig trener som kartlegger deg og dine mål og designer ditt treningsopplegg ut ifra samtale i forkant.

Oppstart 9.januar!

Kun 6 plasser pr. gruppe

Pris: 4200,-

Gruppe 1: Tirsdager kl. 19.30 – Marius (3 plasser ledig)

EKSTRAGRUPPE: tirsdag kl. 17.00 kun 3 plasser ledig – Marius

Gruppe 2: Torsdager kl. 19.30 – Marius FULLT!

Gruppe 3: Torsdager kl. 06.30 – Sissal (kun 2 plasser ledig)

Send mail for påmelding til maria@fokust.no

 

IMG_6950

Marius Haugen gleder seg til å starte opp med PT-grupper!

Marius Haugen, utdannet ved Akademiet For Personlig Trener (AFPT). Har både Personlig trener utdannelse og kostveilederutdannelse. Marius brenner for trening som forbedrer kroppens funksjonalitet. Han selv trener kanskje aller mest med egen kroppsvekt og supplerer treningen med ekstra styrketrening med utstyr for å bli enda bedre i det han kaller kule triks. Ønsker du å lære «Human flag», få bedre mobilitet, bli sterkere, gå ned i vekt, øke muskelmasse, this is your man!

En av tilbakemeldingene kundene til Marius har gitt:

Hilde: «Det å bestemme seg for å benytte personlig trener er det beste jeg har gjort. Marius har lært meg å trene riktig for å oppnå det jeg vil, mye raskere. Jeg har trent masse tidligere, men alltid vært så oppgitt over å ikke få noen resultater. Etter at jeg begynte å trene med Marius har jeg gått ned masse i både vekt og centimeter, og jeg har fått tilbake selvtilliten. Jeg anbefaler alle å bruke Marius som PT!»

 

Bilde1

Morgenfuglen Sissal vil inspirere deg til å gjennomføre dine beste treningsøkter før fuglene fiser på morgenen!

Sissal B. Hansen har 20 års erfaring fra treningssenterbransjen, har utdannelse fra Akademiet For Personlig Trener (AFPT). Hun er utdannet personlig trener og kostveileder. Dersom du skal trene hos Sissal er hun veldig opptatt av at du gjør en forpliktelse til deg selv, at du er ærlig både med deg selv og henne, og at du vet hvorfor du ønsker en endring. Dersom du har et klart og tydelig HVORFOR, så er det lettere å forplikte seg til de øktene man ikke har så lyst til å gjennomføre. Sissal trener selv veldig variert, både gruppetimer, styrketrening og løping. «Det er viktig at man gjør noe man liker og synes er gøy, og at man kan se progresjon, for da har man lyst til å gjøre det igjen!» ~Sissal

På et julekort til Sissal står det blant annet; «Til Sissal, verdens aller beste PT», «…1.september var vi igang, og etter noen uker var ikke buksa lenger fullt så trang.»