Sommertrening – vær medlem kun i sommer!

Sommertrening holder deg i form gjennom sommeren!

sommertrening på Fokus Trening!

Tren i sommer uten å binde deg til medlemskap.

I sommer kan du trene hos oss uten å binde deg til fast medlemskap!

Om du er på ferie i området eller bare vil prøve et treningssenter uten å binde deg så kan vi kan tilby ukeskort og månedskort i sommer mellom 15.juni og 15.august.

Vi har åpent hele sommeren og flere gruppetimer å velge mellom. Da vi går inn i en tid med varmere og finere vær ønsker vi å bruke mer tid ute. Vi anbefaler å holde treningsresultatet vedlike gjennom sommeren og kan tilby flere ekspresstimer som fungerer perfekt som sommertrening! Kortere treningstid med litt høyere intensitet vil gi deg veldig god treningseffekt. Du kan til og med møte høsten i enda bedre form ved å endre litt på vanlig treningsoppsett. Spør oss om hjelp så kan vi gi deg et eksempel på en effektiv plan for sommertreningen.

1 måned: kr. 500,-. inkluderer nøkkelkort og tilgang i hele senterets åpningstid og alle gruppetimer.

1 uke: 1.uken kr. 350,- inkluderer nøkkelkort og tilgang hele senterets åpningstid og alle gruppetimer. gjelder i 7 dager sammenhengende. Påfølgende uker kr. 250,-.

Se timeplanen for sommeren her.

Våre åpningstider:

man – fre  05:30 – 22:00

lør – søn   08:00 – 20:00

Hver søndag kl. 10.30 i sommer samarbeider vi med Rygge IL og kjører en treningsøkt i Tufteparken på Halmstad! Møt opp i lett og ledig tøy og ha med godt med drikke. Utetrening i Tufteparker er sommerens store hit! Alle kan trene i Tufteparken. Her er det bare å kaste seg i det og slenge seg rundt. Det er ikke nødvendig å kunne løfte hele sin egen kroppsvekt, men vi kan lære deg å klare det en dag! Kom som du er og vi hjelper deg med progresjonen. Se mer på Halmstad aktivitetspark sine facebooksider!