Skillmill og Omnia 8 i helt ny avdeling!

Skillmill er endelig på plass!

I år har vi slått til med tidenes feteste julegave til våre medlemmer og alle våre kommende medlemmer! Og vi har trippet og gledet oss i hele desember til å vise dere denne julepresangen. Nå er den klar, nå kan den brukes!

Vi har tatt noen bilder, men vi lover deg! Denne avdelingen er absolutt best å se live, så kom innom!

nyekettlebells omniaavd skillmill1stk skillmillavd

Vi har investert i 4 stk (!!) Skillmills, 4 stk 40 cm bokser, nytt slyngesett, nye kettlebells opp til 20 kg og en fullt utstyrt Omnia.

Her er det fritt frem for egentrening og det vil også bli kjørt grupper i begge avdelingene fra 2.uken i januar.

Gruppene vil være passende for alle da nivåer tilpasses underveis. Se timeplan for oversikt over gruppetimer!

En Skillmill er et fantasktisk verktøy for å utvikle kraft, fart, utholdenhet og smidighet. Den er spesielt utviklet for å hjelpe den hverdagslige mosjonisten til å nå nye høyder og nye resultater med sin trening, og det er utrolig gøy å trene på den!

Team trening skal kurses i konseptene 3.januar, så da vil 2.etg være stengt for medlemmer fra 16.00-22.00 og dere vil mest sannsynlig se en støl gjeng med gangsperre og skikkelig treningsverk hele den første uken i januar. Og det gleder vi oss til!

Omnia er et multifunksjonelt apparat med mange nye muligheter! Du finner mange av de klassiske øvelsene du allerede kjenner til og du vil se nytt utstyr du kanskje ikke har brukt før. Her vil det også bli kjørt gruppetimer flere dager i uken slik at du kan lære nye øvelser og trene mest mulig effektivt og trygt.

Vi er klare for å hjelpe deg med det nye utstyret og håper så mange som mulig vil benytte seg av disse nye mulighetene du kan finne i treningen din!