Seniortrening

Her fra juleavslutning 2018. Spinning med livemusikk!

Seniortrening er ikke bare trening, det er en veldig hyggelig sosial arena!

Det er ingen tvil om at gode treningsvaner er viktigere jo eldre vi blir for å oppretteholde en god helse. Bevegelsesfrihet er en av nøklene til en bedre hverdag, en gladere hjerne og kropp. I tillegg til det er jo en kjent sak at det å være sosial, møte andre mennesker, observere eller ta del i gode samtaler og få en god klem like viktig, kanskje enda viktigere for en god helse. Seniormiljøet på Fokus trening har vokst seg til en fantastisk fin gruppe med mange hyggelige mennesker. Det er fire instruktører i seniorteamet med fysioterapi- , personlig trener-, lærer og ped- og idrettsfaglig utdannelse. Det er ekstra hyggelig at vi har en veldig flott café som flere av seniorene samler seg i etter trening for en god prat og en kaffe eller annet godt.

Vi utvider seniortilbudet i 2019!

Det som startet med 4 stk på spinningsykkelen vinteren 2013 er nå blitt en fantastisk sprek, positiv og sosial gruppe på over 30 personer! Og seniorgruppen er stadig i vekst så vi utvider nå tilbudet for å kunne romme flere!

Nå kan seniorer trene sammen, le sammen og ta en kaffe og eller lunsj sammen mandag, onsdag og fredag, hver uke! På mandager kan du til og med velge lett eller tung økt, for vi setter opp ikke mindre enn TO grupper!

Trening er så viktig for den mer livserfarne garden, og vi tilrettelegger treningen slik at den skal være et bidrag til glede, forbedret helse og livskvalitet.

Like viktig for livskvaliteten er det å tilbringe tid med andre, ha de gode samtalene, knytte nye vennskapsbånd og le sammen! Etter hver trening samler de som har lyst og mulighet seg til en hyggelig, sosial stund med kaffe, te eller en liten lunsj. Vi har en veldig koselig café ved inngangen vår som har byens aller beste blingser og boller.

Hver sommer og jul har vi avslutning for sesongen med en deilig lunsj og hyggelig samvær!

juleavslutningen 2018 var vi 46 stk samlet til lunsj! Vi er mange flere senioerer på senteret, så vi håper flere blir med neste år!

På Fokus Trening har vi et tilbud til deg som er 60+, og som ønsker å holde deg i form eller komme i bedre form.

Hver mandag, onsdag og nå fredag møtes vi til lett trening først, og går sammen og spiser matpakke eller en deilig lunsj fra cafeen i etterkant. Mandager er det sirkeltrening som inneholder kondisjonstrening og styrketrening gradert i to nivåer, og onsdager sykler vi på spinningsykler og fredager trener vi litt styrke sammen i sirkel. Det er trivelig, sosialt og veldig gøy! Om du ønsker én eller flere økter pr.uke er opp til deg. Vi vil hjelpe deg på veien med tilpasning av treningen og anbefaling av hyppighet og belastning.

Nytt av året 2019 er fadderuke! Er du seniormedlem hos oss kan du invitere med deg en eller flere venner til en fadderuke helt uten kostnad for hverken deg eller vennene dine! De eller den du inviterer kan trene gratis hele uken og prøve flere ulike aktiviteter. Du deltar sammen med din venn, eller flere, og vi veileder og støtter underveis.

 På trening utfordrer vi balansen, vi samarbeider, vi hjelper hverandre og vi gleder oss over egne presatsjoner! Sammen blir vi bedre!

Vi har fire instruktører i teamet som jobber sammen for å tilrettelegge treningen for seniorer slik at treningen er trygg, helsefremmende, litt utfordrende og morsom!

Har du lyst til å komme og hilse på, se deg om litt eller bare få litt mer innsikt i om dette er noe for deg? Da kan du kontakte Maria Severinsen på tlf. 406 09 826 eller sende en epost til maria@fokust.no.

Du er også hjertelig velkommen på besøk, vi holder til i Bredsand Helsehus i Tørkoppveien 6, 1570 Dilling.