Personlig trener – skreddersyr trening etter dine behov

Alle som tegner nye medlemskap får to økter med personlig trener inkludert i medlemskapet! 

Priser:

1 PT-time : kr. 675,-

5 PT-timer: kr. 650,- pr.time

10 PT-timer: Kr. 600,- pr time

20 PT timer: kr. 575,- pr. time

 

 

Januar blir fort fylt opp, kontakt oss i dag for å holde av din PT!

Hva gjør en personlig trener?

Styrketrening eller kondisjonstrening er veldig morsomt, men i noen perioder kan det være tøft å motivere seg! Særlig de periodene resultatene ikke kommer raskt nok! Det er kanskje enda tøffere å motivere seg den gangen man finner ut at man skal starte å trene. Og det er da vi anbefaler å bruke en av våre dyktige personlige trenere! En personlig trener gjør en kartlegging av deg og dine daglige rutiner slik de er i dag, og hva din målsetting er for fremtiden. Dere har en samtale hvor treneren stiller en del spørsmål slik at det blir lettere for dere begge å se det store bildet. Deretter vil du og din personlig trener gå gjennom en del øvelser for at treneren skal kunne få se bevegelsesmønster, tilpasse belastning og justere teknikk, samt at du skal få erfare hva du liker å trene.

Deretter vil treneren sette seg ned og planlegge treningen for deg. Han eller hun utarbeider en plan med delmål og hovedmål som dere har kommet frem til sammen. Når planen har fått rammene så vil dere gå gjennom denne sammen og gjennomføre en del av øktene sammen og en del av øktene får du ansvar for å gjennomføre på egenhånd. Denne planen er justerbar hele tiden. Og din PT vil sørge for at du har mulighet til å kunne gi tilbakemeldinger på hva som fungerer godt og hva du trenger å endre underveis.

Du trenger ikke trene deg opp for å skaffe deg en PT. Det er når du starter vi sterkest anbefaler bruk av en personlig trener! Trening er ikke allmennkunnskap, og det er ikke forventet at du skal kunne masse om trening eller ha hverken erfaring eller kondisjon for å kunne benytte hjelp til treningen din. En personlig trener har tatt utdannelse, kurs og jobber hver eneste dag med mennesker som gir verdifull erfaring til å trene deg.

Vi har økt vår kapasitet for å møte stor etterspørsel, så nå kan du booke PT både dagtid og kveldstid.

Vi tilbyr trening med personlig trener til både medlemmer og ikke-medlemmer og du kan velge enkle timer og pakkeløsninger. Hva med en duo-time med din beste venn eller livspartner? Vi tilrettelegger treningsøkten slik at dere jobber sammen mot et mål for økten og må hjelpe hverandre til å fullføre.

Gjør treningen din morsommere, book en personlig trener i dag!

Kontakt oss for mer informasjon eller en uforpliktende samtale!

 

untitled-2174

Personlig trener Marius Haugen spotter en kunde i knebøy for å sikre at øvelsen blir utført effektivt og trygt.

untitled-2239

En personlig trener følger deg gjennom en hel økt og viser og forklarer teknikk og utførelse grundig for at du skal få et best mulig resultat.

 

Fokus Total er medlemskapet for deg som ønsker PT og full oppfølging. Du har mål og krav, vi har ressursene. Som totalmedlem får du:

  • Test og re-test for måling av utgangspunkt, progresjon og resultat.
  • To PT-timer i mnd med din personlige trener.
  • Utarbeidet periodeplan med spesifikke treningsøkter.
  • Treningsøkter som du liker.
  • Kostholdsveiledning
  • Måling av kroppsammensetning (etter behov og ønske)
  • du velger 6 eller 12 mnd oppfølging.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale hvis du ønsker mer informasjon ved å klikke her. skriv «Fokus Total» i emnefelt.

 

 

Lise Bovoll PT knebøy Lise Bovoll korrigeres av sin Personlige trener Sissal Bjerke Hansen i front knebøy.      Lise Bovoll PT pulley Her får hun hjelp til å huske på teknikk i øvre del av rygg i en tung ryggøvelse. stå på Lise!

 

Personlige trenere på Fokus Trening er opptatt av trivsel og miljø, og at treningsøkten er lystbetont for deg. Vår filosofi er at det er du som skal trene, ikke vi, så treningsøkten er det du som skal trives med. Derfor er dine ønsker og krav viktige å kartlegge i forkant av Totaloppfølging eller PT-timer.