Personlig trener – skreddersyr trening etter dine behov

Styrketrening eller kondisjonstrening er veldig morsomt, men i noen perioder kan det være tøft å motivere seg! Særlig de periodene resultatene ikke kommer raskt nok! Det er kanskje enda tøffere å motivere seg den gangen man finner ut at man skal starte å trene. Og det er da vi anbefaler å bruke en av våre dyktige personlige trenere! Vi har økt vår kapasitet for å møte stor etterspørsel, så nå kan du booke PT både dagtid og kveldstid.

Vi tilbyr trening med personlig trener til både medlemmer og ikke-medlemmer og du kan velge enkle timer og pakkeløsninger. Hva med en duo-time med din beste venn eller livspartner? Vi tilrettelegger treningsøkten slik at dere jobber sammen mot et mål for økten og må hjelpe hverandre til å fullføre.

 

Gjør treningen din morsommere, book en personlig trener i dag!

Kontakt oss for mer informasjon eller en uforpliktende samtale!

 

untitled-2174

Personlig trener Marius Haugen spotter en kunde i knebøy for å sikre at øvelsen blir utført effektivt og trygt.

untitled-2239

En personlig trener følger deg gjennom en hel økt og viser og forklarer teknikk og utførelse grundig for at du skal få et best mulig resultat.

 

Fokus Total er medlemskapet for deg som ønsker PT og full oppfølging. Du har mål og krav, vi har ressursene. Som totalmedlem får du:

  • Test og re-test for måling av utgangspunkt, progresjon og resultat.
  • To PT-timer i mnd med din personlige trener.
  • Utarbeidet periodeplan med spesifikke treningsøkter.
  • Treningsøkter som du liker.
  • Kostholdsveiledning
  • Måling av kroppsammensetning (etter behov og ønske)
  • du velger 6 eller 12 mnd oppfølging.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale hvis du ønsker mer informasjon ved å klikke her. skriv «Fokus Total» i emnefelt.

 

 

Lise Bovoll PT knebøy Lise Bovoll korrigeres av sin Personlige trener Sissal Bjerke Hansen i front knebøy.      Lise Bovoll PT pulley Her får hun hjelp til å huske på teknikk i øvre del av rygg i en tung ryggøvelse. stå på Lise!

 

Personlige trenere på Fokus Trening er opptatt av trivsel og miljø, og at treningsøkten er lystbetont for deg. Vår filosofi er at det er du som skal trene, ikke vi, så treningsøkten er det du som skal trives med. Derfor er dine ønsker og krav viktige å kartlegge i forkant av Totaloppfølging eller PT-timer.