107499403_274721067132418_7226024339496666191_n

OCR 2023, er godt i gang!

 

Vil du være med på dette til neste år? Sett deg på interesseliste ved å sende oss en mail til trening@fokust.no!

Her kan du lese om prosjektet;

Vil du bryte barrierer og mestre noe helt nytt? OCR, Obstacle Course Race, er et utrolig morsomt løp å delta på i seg selv, men en enda morsommere gren å trene på veien til selve målet. Treningen blir veldig variert da du trener både maksstyrke og utholdende styrke, og utholdenhet og kondisjon på hjertet og lunger. Sist, men ikke minst får du et enormt utbytte på mental kapasitet da du hele tiden jobber med å utfordre deg selv i spesifikke situasjoner.

Marius Haugen er head coach for prosjektet og årets hinderløpsesong med Toughest Holmenkollen for øyet.

I løpet av sesongen vil det være flere løp du kan delta på som f.eks Barskingen, Navy race, Tough Viking, Boot camp survivior osv. Du bestemmer selv hvilke løp du ønsker å delta på dersom du ønsker å delta i løp. Det er helt åpent for å være med på prosjektet også uten å delta i løp.

Målet for sesongen er som nevnt Toughest Holmenkollen lørdag 09.september. Vi reiser inn som et lag og heier på hverandre gjennom hele løypa selvom vi kanskje får litt ulik start-tid. Det kan også organiseres slik at flere kan få samme starttid om man ønsker å løpe gjennom sammen som et lag også. Dette drøfter vi på et av våre møter på torsdager.

Treningsdagen er fast torsdager, men det vil bli muligheter for å kunne reise litt rundt lokalt og prøve flere arenaer på andre tidspunkter.

  • Når starter vi? Torsdag 13.april kl. 20.00
  • Hva skjer den kvelden? Vi prater litt om hva vi skal gjøre fremover, en spørsmålsrunde og trener en liten økt.
  • Hvor skal jeg møte? Fokus trening, Tørkoppveien 6, 1570 Dilling.
  • Hva skal jeg ha med? Nok drikke, treningstøy og innesko. Utendørstrening blir meldt på forhånd.
  • Hva er min rolle? Lagspiller. Støtte for andre deltagere og deg selv!
  • Kan jeg ta med en venn? JA! Det er gledelig om du deler prosjektet med noen du kjenner! Vi har plass til 20 deltagere.

Meld deg på før 1.april og få earlybirdpris kr. 3900,-!

Påmelding mellom 1.-13.april kr. 4400,-

Innhold:

  • ukentlige treningsøkter med personlig trener i perioden 13/4-7/9 (utenom juli)
  • treningsplan frem mot løp
  • individuell veiledning
  • support og coaching gjennom toughestløpet (dersom du ønsker å delta)

Påmeldingsfrist er torsdag 13.april.

Ønsker du å delta på OCR trening 2023? Send en henvendelse til Marius og skriv ned de spørsmålene du har så vil han kan gi deg informasjon om treningen, innhold i prosjektet og gi deg treningstips for hinderløypeløp, så kan du starte forberedelsene allerede nå.

 

Send mail til marius@fokust.no og skriv earlybird OCR i meldingsfeltet så setter Marius deg på liste. Har du spørsmål knyttet til prosjektet er det bare å melde i fra i samme mail så tar Marius kontakt med deg.

KORT OM PROSJEKTET

Veien til OCR er er prosjekt som skal pågå frem til september 2023, som en treningsgruppe med personlig trener. Du tar del i en treningsgruppe som trener mot samme mål og får tilpasset treningsprogram som er periodisert og justert for deg og ditt utgangspunkt.

Treningen vil være variert og allsidig, primært bestående av styrketrening både med egenvekt og vekter samt løping. Du vil oppleve progresjon i styrke, utholdenhet, spenst, balanse, bevegelighet/smidighet og ikke minst mentale barrierer. Det er hindre i løypen som vil komme til å utfordre mentale sperrer, og det vil bli god tid til å trene på alt dette!

Dette vil garantert gi deg en unik mestringsopplevelse!

Vi vil trene inne på senteret i vinter, og mer utendørs mot våren. Tufteparken Halmstad er en av våre favorittarenaer for denne typen trening.

Det vil bli tilbudt ekstra økter som klatring på klatresenter, isbading og mye mer.

Se video fra Toughest Oslo 2019