Treningstilbud for Moss CK sine medlemmer!

Er du medlem i Moss CK har du et løpende tilbud her hos oss. Ingen innmeldingfrist for å få tilbudet og kort bindingstid.

Vårt team er opptatt av å kunne tilby deg noe mer enn bare utstyr og ønsker at du som medlem skal ha gode opplevelser av å trene her hos oss. Du skal føle deg ivaretatt, inkludert, trygg og inspirert!

Spesialtilpassede gruppetimer for syklister

Vi har mange syklister som trener hos oss, og det gir oss mulighet til å tilpasse treningen for denne gruppen ekstra godt. Av våre totalt 11 spinningtimer ukentlig er to av timene ekstra tilrettelagt for aktive syklister og ivrige sykkelmosjonister. Varigheten på disse to timene er på 90 minutter og begge timene er bygd opp i forhold til hverandre og er en del av en sesongplan med naturlig progresjon gjennom vinteren.

Utover disse timene finner du mange inspirerende sykkeltimer, og andre gruppetimer, som vil oppretteholde, og kanskje til og med forbedre, både kondisjonen og styrken ytterligere til neste sesong.

Team Fokus trening er et sammensatt team med kompetanse på mange felt, og spesielt sykkel. Du er ivaretatt uansett hva som er din målsetting!

Supermosjonisten som søker forbedring

For de spesielt interesserte har vi eget testlaboratorie, hvor du kan teste både Vo2 max (maksimalt oksygenopptak) og laktatprofil. Disse testene er hensiktsmessige i planlegging av treningsøkter og periodeplaner. Det er ingenting man må gjøre for å bli bedre, men det er lettere å vite hva du skal gjøre for å få ønsket progresjon.

Prosjekter og sykkelreiser

Medlemmer hos oss har også den ekslusive muligheten til å være med på egne prosjekter og sykkelreiser, og vårt neste prosjekt er et av verdens vakreste land, Norge. Gira på Norge er neste års sykkelferie! Sjekk ut hvor ferden går her! 

Vil du trene i et hyggelig miljø med solid kompetanse og gode opplevelser?

Velkommen til oss!

Medlemskap: kr. 399,-  pr. måned

Eksklusivt tilbud til Moss CK:

Velg medlemskap med eller uten innmeldingsavgift! Velger du inkludert innmeldingsavgift vil du få to egne PT-økter inkludert i medlemskapet. Velger du tilbudet uten innmelding starter du uten PT, men kan benytte deg av dette senere til egen kostnad om ønskelig. (verdi to pt-økter er kr. 1300,-)

Bindingstid 6 måneder. Etter 6 måneder fortsetter avtalen å løpe, men du er ikke bundet til noe annet enn én måneds oppsigelse dersom du ønsker å stoppe medlemskapet.