Veien til Oslo maraton

Har du en drøm om å løpe halvmaraton eller maraton, men vet ikke helt hvordan du skal klare det?

Du er ikke alene om å tenke det, så derfor har vi laget et løpeprosjekt som skal ta deg gjennom fra A til Å.

Trenger ikke lese mer, jeg melder meg på NÅ! Send mail til sissal@fokust.no med navn, adresse, tlf, epost og fortell at du vil være med!

Påmeldingsfrist 30.november!

For deg som vil lese litt mer om prosjektet:

Veien til Oslo maraton – kort om prosjektet

Denne prosjektperioden kan hjelpe deg med treningsplanlegging, gjennomføring av treningsøkter, veiledning, tilbakemeldinger og justeringer underveis, teknikktrening, styrketrening for løpere, øve på flere andre løp med startnummer og selve kronen på verket, gjennomføre et halvmaraton eller maraton og få medaljen rundt halsen. Den medaljen som symboliserer all den innsatsen som ligger bak prestasjonen, alle kilometerne, ikke bare de 21km eller 42km den 19.septmeber neste år.

Vi kjører Veien til Oslo maraton fra januar 2020 helt til målstreken i Oslo 19.september 2020.

Hvem kan melde seg på?

Kanskje du har deltatt tidligere, og vil nå gjøre det bedre? Kanskje har du aldri deltatt i et løp? Uansett utgangspunkt, så vil prosjektet passe til deg fordi; alle skal trene til det samme. Erfarne løpere vil få justeringer på sin treningsplan slik at det passer bedre for utgangspunktet og målet, mens de mindre erfarne løperne justeres mer i starten av treningsperioden for å gjøre kroppen rustet til mye løping. For det blir det. I dette prosjektet skal det samles nok kilometere over tid slik  at 21 eller 42 kilometer i strekk aksepteres godt av kroppen.

Fordelen med å gjøre dette sammen i en gruppe:
  • Støtteapparat. Du har både en personlig trener og en hel gruppe med mennesker som ønsker din suksess
  • Kompetanse. Du vil få tilrettelagt treningen personlig og oppfølging underveis. Umiddelbar tilgang til kompetansepersonell som kan justere trening og belastning om det skulle oppstå uforutsette utfordringer.
  • Utvikling. «Du er aldri bedre enn du er akkurat nå.» (Gjert Ingebrigtsen) Det å trene med andre vil hjelpe deg å gjøre det best mulig hver økt!

Program:

En fellesøkt i uken hele perioden, unntatt fellesferien uke 28, uke 29 og uke 30.

På fellesøktene går gruppen igjennom de øktene som står ellers på planen, slik at man får øvd på disse i fellesskap og under veiledning, slik at disse kan utføres med god kvalitet på egenhånd.

Det er lagt inn to tester i prosjektet, en i januar og en mot slutten av perioden. Første testen er for å vite mer spesifikt hvor man skal starte treningen, og den siste mot slutten for å se progresjon og gjøre de siste korrigeringene mot løpsdagen. Mer om de ulike testene kan du lese om her.

Mellom fellesøktene følger du en egen periodiseringsplan med tilpasset mengde og intensitet. Du vil også få individuelle tilbakmeldinger får å lettere kunne justere planen underveis. Periodeplanen er over 38 uker.

5.desember er de påmeldte invitert til kick off! Innhold er forbeholdt de påmeldte.

Det vil bli opprettet en egen facebookgruppe for deltagerne slik at man kan drøfte litt om øktene, avtale økter sammen med noen, få støtte og ikke minst informasjon.

Det kommer gjesteinnslag som skal tilføye ekspertise på ulike temaer som løpeteknikk, mental teknikk og motivasjon. Det jobbes kontinuerlig med spennende navn her.

I løpet av perioden deltar vi på flere lokale løp for å øve på å ha startnummer, løpe med «startpuls», mentale teknikker, holde på løpeteknikken din når du er sliten og få erfaring. Og i 2020 er du så heldig at du får delta på to jubileumsløp! Fokusløpet 10 år og Christan Fredrikløpet i byjubileet!

Det vil også bli satt opp testløp i deler av løypetraséen i Oslo.

fra løypen i Oslo maraton

Pris:

kr. 6990,-

medlemspris: kr. 5990,-

 

Før oppstart skal du ha kartlagt din egen kapasitet med tanke på treningserfaring, hvor mange økter i uken du forplikter deg til egenøkter og skadehensyn. PT Sissal vil kontakte deg for å bistå i denne kartleggingen.

Maks antall plasser er 20 personer, og 5 plasser er allerede solgt!

 

PÅMELDINGSFRIST 30.NOVEMBER!