Kjære medlemmer! OPPDATERT!

Kjære alle medlemmer!

Alle treningssentre ble som dere sikkert vet pålagt å stenge i perioden 12. mars til 26.mars. Perioden er nå forlenget til 13.april som opplyst om i pressekonferansen med statsminister og helseminister den 24.mars.

Dette er en beklagelig situasjon, men vi stiller oss selvsagt bak den nasjonale dugnaden for å bidra til å begrense smitte.

Vi er i tett dialog med Virke trening (vår hovedorganisasjon) og følger den videre utviklingen på folkehelseinstituttet og vil oppdatere dere fortløpende ved endringer.

Det som skjer nå

I og med at myndighetene har pålagt oss å holde stengt én måned tilsammen (foreløpig), stopper vi alle betalinger som skulle vært trukket den 20.april. (25.april for bedrifter). Dere trenger ikke å gjøre noe med eksisterende avtalegiro. Så lenge det ikke sendes trekk fra systemet vil det heller ikke bli sendt over krav til din nettbank. Dersom du har en avtale om fasttrekk (ikke det samme som avtalegiro) må du selv gå inn i å stoppe trekket, da det er en avtale mellom deg og banken. Det er derfor vi anbefaler avtalegiro og ikke fasttrekk. Har du avtalegiro vil det ikke ligge noe betalingskrav i april.

NB! Vi ber om at trekk/fakturaer med forfall den 20.mars (for bedrifter 25. mars)  blir betalt da denne medlemsavgiften ble sendt før vedtaket trådte i kraft. Periodene i medlemsavgiften er ulik avhengig av innmeldingsdato, men alle får nå kompensert medlemskapet med én måned i og med at betalingen i april fjernes. Ubetalte fakturaer med forfall i mars vil bli fulgt opp på vanlig måte.

Dersom myndighetene utvider perioden vil også stans i medlemsavgift utvides. Informasjon om hvordan tiltakene blir etter den 13. april vil vi alle få vite noen dager før denne datoen.

Vil du hjelpe oss

Hele samfunnet er inne i en veldig tøff periode. Vi vet at situasjonen er snudd på hodet for veldig mange, og vi håper at det går bra med dere alle. Vi har god dialog med gårdeier, leverandører og samarbeidspartnere og er fast bestemt på å klare oss gjennom denne perioden. Om bransjen vil motta noen form for tilskudd/kompensasjon utover statsgaranti på lån og noe redusert arbeidsgiveravgift vet vi ikke noe om i dag, men det skal komme mer informasjon om dette i morgen fredag. Vi har selvsagt gjort, og gjør alt vi kan for å kutte i kostnader, men en del løpende utgifter kommer man ikke unna. Derfor er tidsfaktoren, som nå er en X-faktor, svært avgjørende for hvor lenge man kan holde ut.

Vi har mottatt rørende eposter og innlegg på sosiale medier fra medlemmer som ønsker at medlemsavgiften fortsetter å løpe for å støtte oss i denne tiden, og dette varmer selvsagt veldig. Dersom du ønsker at betalingen for april skal gå som normalt må du sende oss en epost til trening@fokust.no, eller privatmelding på vår facebookside om dette innen 5.april. Vi har full forståelse for at ikke alle kan gjøre dette, og dersom du ikke ønsker å betale i april, så trenger du ikke foreta deg noen ting.

For oss betyr det

Noen av våre planer  for sommer og høst må dessverre legges på hylla frem til neste år, men vi skal kjempe for å drifte med samme kvalitet og innhold som vi har gjort frem til nå.

Når du ikke kan komme til oss, så kommer vi til deg!

Når myndighetene nå også har stengt for organisert utendørsaktivitet, og ber om at man ikke møtes for å gjøre aktiviteter sammen, så kommer vi til å trene med dere gjennom skjermen på tlf, nettbrett, tv-skjermen eller pc! Via facebook kjører vi treningsøkter live til oppsatte tider. Da kan du trene med oss hjemme hos deg selv! Dette er en veldig ny og litt uvant måte å være instruktør på, men vi gjør så godt vi kan og erfarer masse på veien! Disse treningsøktene er åpen for alle og  du finner mer informasjon om dette her!

I mellomtiden vil vi fortsette å være et bidrag til glede via våre sosiale medier! Så følg oss gjerne på facebook eller instagram for tips om aktivitet utenfor senteret!