Hva er Skillmill og Omnia?

Vi har to nyheter på timeplanen denne vinteren. «Skillmill» og «Omnia».

Dette er to ulike gruppetimer som kjøres i den nye avdelingen i 2.etg. Det er 16 plasser på Omnia og 16 X 2 plasser på Skillmill. Definisjon av dette kommer vi tilbake til.

La oss se litt på hva du vil oppleve på disse gruppetimene.

Omnia

omniaavd

35-45 min varighet, avhengig av om det kommer 1-8 deltakere eller 9-16 deltakere.

Arbeidet gjøres i intervaller av 45 sekunder med 15 sekunder hvile mellom.

Øvelsene består av funksjonelle øvelser spesielt for vårt naturlige bevegelsesmønster som sitt ned, reis opp, skyv, trekk, rotasjon og utfallsteg. Du vil oppleve mer lekbasert trening som får deg til å tenke på noe annet enn intensiteten, og det igjen vil gjøre timen mer effektiv, og du vil føle at tiden går raskere!

Denne timen passer for alle, intensiteten underveis bestemmer du, vi hjelper deg med å finne ditt nivå!

Påmelding skjer på eget skjema som ligger i resepsjonen 30 minutter før timens start.

 

Skillmill

skillmillavd

30 minutter varighet.

Arbeidet gjøres i intervaller av 45 sekunder X 3 med 15 sekunder hvile mellom. Du står på samme stasjon tre ganger før du bytter stasjon.

Øvelsene består i ulike drilløvelser på skillmillen som utvikler styrken, koordinasjonen og balansen samt kondisjonen. Ellers vil du få øvelser på ball, med kettlebells, slynger og bokser. Alle øvelser har ulike nivåer på intensitet slik at du kan velge det som passer deg best.

Timen har 16 plasser X 2. Du melder deg på ved å skrive deg opp på lista som ligger i resepsjonen 30 minutter før start, og her kommer det som er viktig! Er du nummer 17 på lista, så skriv deg opp! Da starter nemlig runde 2 av timen en halvtime senere og der har du plass! Da tar du en lett oppvarming på en mølle eller sykkel så lenge, så er du klar for runde 2! Du som da er med på runde 1, får tilbudet om å være med på runde 2 dersom det er plass.

 

Annen info om den nye avdelingen som er nyttig!

Utover oppsatte gruppetimer vil vi være tilgjengelig for å vise deg utstyret så ikke være beskjeden! Du vil også finne en monitor i skillmillavdelingen som viser deg ulike drilløvelser på skillmillen. Denne vil få lyd når lydanlegg og TV blir montert opp.

Du kan også laste ned en app som heter mywellness fra Technogym. Mywellness er en plattform som samler info fra flere apper som polar, fitbit, runkeeper, strava osv. Den vil samle all loggført trening for deg som er litt «tallfreak» og hjelpe også deg som ikke benytter andre apper, til å få en oversikt over det du kan gjøre med ulike apparater, slynger og annet utstyr. Du kan sette opp treningsprogram, få tilsendt treningsprogram av din trener, se videoer av øvelser og mye mer.

En annen app vi kan anbefale dersom du har nettbrett er functionaltraning by technogym, som har et stort videobibliotek av øvelser i Omnia, skillmill og eller alle andre technogymapparater! last ned, lag bruker, se på øvelser og test de ut!

Spør oss om mer informasjon eller hjelp til nedlasting!