HIIT -og enda lenger!

HIIT er i vinden som aldri før, men hva er det egentlig? HIIT står for High intensity interval training og betyr kort og godt; intervalltrening med høy intensitet. HIIT har vi praktisert i flere år, men det er kanskje først de siste årene vi har fått et begrep på det vi gjør. Denne treningsformen er veldig effektiv og tidsbesparende da du skal yte maksimalt i en kort periode.

Vil du lese litt mer om HIIT? Det finnes mange sider som forteller om den type trening, men vi har funnet en side som er lettfattelig, se her!

Nye navn på timeplanen

I likhet med at vi har trent HIIT i flere år, men kalt det noe annet, er at vi har hatt flere gruppetimer på vår timeplan over flere år som er gjennomført som HIIT-økter, men de har hatt andre navn. Vi investerte i en hel avdeling med et konsept som legger opp til funksjonell trening med mye egenvektstrening som er styrt etter HIITkonsept og andre type intensitetskonsepter. Det vi har sett er at navnene vi satte på gruppene ikke forteller hva de innebærer eller hva som skal skje. Det har vi gjort noe med nå. Medlemmer som har vært hos oss lenge kjenner nok navnene Skillmill og Omnia. De gruppene har nå fått nye navn på timeplanen!

Disse timene vil nå hete enten HIIT eller Sirkel og ha litt ulike formål. Noen av øktene vil være skikkelig tøffe, som HIIT POWER eller HIIT SHAPE, og da vil du oppleve trening som gjør deg ordentlig sliten. Sirkel MOVE eller Sirkel FUN vil foregå på samme sted, men formålet med økten er noe helt annet enn ren prestasjonsfremmende trening. Sirkel MOVE vil ha fokus på hverdagstrening. De øktene vil bære preg av trening som hjelper kroppen til å holde seg sunn, mobil og hverdagssterk. Sirkel FUN er i utgangspunktet akkurat det samme, men inneholder litt mer lekende øvelser som skal utfordre litt mer enn det vi blir utsatt for i hverdagen.

Vi håper du vil prøve gruppetimene hos oss, og hvis du trenger en guide som kan fortelle deg mer om hva timene inneholder så spør oss! Vi er her for at du skal få mest mulig ut av din tid her hos oss. Det er tiden du investerer i din helse, og det er jammen en av de viktigste og beste investeringene du gjør! Da skal vi gjøre vårt for at den gir avkastning.

En typsik HIITøkt på Fokus trening består av egenvektsøvelser, bra musikk, god stemning, motiverende instruktør og avsluttes med en skikkelig god følelse av mestring i en sliten kropp!
HIITøktene foregår enten i vår OMNIAavdeling eller SKILLMILLavdeling. Treningen er variert og skikkelig effektiv!