Garmin Forerunner 220

Har du meldt deg inn på Fokus Trening? Da kan du vinne Garmin Forerunner 220! For hvert 50.nye medlem som har meldt seg inn fra 5.november, trekker vi en slik pulsklokke. Meld deg inn her

Har du vært medlem lenge? Du er også med i trekningen av denne klokken, og du kan verve venner og få flere premier! Les mer om dette her.

Fargerik treningspartner med trådløse funksjoner

  • GPS-treningsklokke med fargeskjerm i høy oppløsning
  • Sporer avstand, tempo og puls¹
  • Identifiserer personlige rekorder
  • Trådløse funksjoner²: automatiske opplastinger til Garmin Connect™, sporing i sanntid, deling på sosiale medier
  • Kompatibel med gratis treningsplaner fra Garmin Connect

Forerunner 220

Forerunner 220 gir deg den motiverende tilbakemeldingen du trenger for å styre treningen din, akkurat som en trener. Du kan til og med få oppmuntringer fra venner og tilhengere, takket være 220s trådløse funksjoner som sporing i sanntid og deling på sosiale nettverk via programmet Garmin Connect Mobile™.

Garmin Forerunner 220

Forerunner 220 gir deg den motiverende tilbakemeldingen du trenger for å styre treningen din, akkurat som en trener. Du kan til og med få oppmuntringer fra venner og tilhengere, takket være 220s trådløse funksjoner som sporing i sanntid og deling på sosiale nettverk via programmet Garmin Connect Mobile™.

En personlig trener i klokka

Forerunner 220 måler essensiell løpedata som avstand, fart og puls¹. Det er som å alltid ha en trener tilgjengelig som gir konstant tilbakemelding og som tar opp all statistikken din slik at du kan fokusere på å løpe. I tillegg til å bruke GPS til å beregne avstand og tempo, har 220 en innebygd akselerasjonsmåler. Dette lar enheten ta opp data om avstand og tempo når du løper på en innendørs bane eller tredemølle, uten behov for en separat fotsensor. Akselerasjonsmåleren kan også spore avstand når GPS ikke er tilgjengelig, som for eksempel når du løper gjennom en tunnel. Den er kompatibel med gratis treningsplaner fra Garmin Connect™, som du kan planlegge og sende til klokken din for veiledning i sanntid.

 

220 Purple

 

Enkel å bruke

220 er en av de første treningsklokkene fra Garmin som har fargeskjerm, noe som gjør det enkelt å tolke treningsdata kun ved et øyekast. Den har også enkle knappehandlinger og et solid armbånd med lås som er komfortabelt på alle typer håndledd.

Ekstra treningsfunksjoner

Du kan stille inn varsler for puls, tempo eller intervaller for løp/gå for å hjelpe deg å forbli i det ønskede området. 220 inneholder vibrasjonsvarsler og lydvarsler, og du kan tilpasse klokken din til å gi varslinger både med vibrasjon og lyd, eller bare én av dem. Når du har løpt ferdig og lagret løpeturen i klokkens historikk, vises et sammendrag av løpeturen slik at du kan se resultatet. 220 merker også når du slår en personlig rekord som for eksempel raskeste kilometer, 5 km, 10 km, halv-eller helmaraton eller lengste løpetur per dags dato.

220 Black

 

Koble til

Hvis du er som de fleste løpere, vil du gjerne analysere statistikken din etter løpeturen, men du har kanskje ikke tilgang til en datamaskin med én gang. Dette løser Forerunner 220 ved å automatisk laste opp dataene dine til Garmin Connect, vår gratis webplattform hvor du kan lagre, planlegge og dele aktiviteter. Last ned det gratis programmet Garmin Connect Mobile til smarttelefonen, og parkoble klokken. Når du lagrer den fullførte løpeturen, lastes informasjonen automatisk opp til Garmin Connect når du er innenfor rekkevidden til telefonen.

Trådløse funksjoner inkluderer sporing i sanntid som gir venner og fans muligheten til å følge med og se statistikken din i sanntid. Du må ha parkoblet telefonen med 220 gjennom hele løpet for å kunne bruke funksjonen LiveTrack. Du kan også dele resultater på sosiale medier ved å publisere oppdateringer via programmet Garmin Connect Mobile. 220 er kompatibel med gratis treningsplaner fra Garmin Connect slik at du får en sanntidstrener mens du løper. Når du regelmessig kobler klokken til Garmin Connect, får du også raskere GPS-referanse på grunn av satellittdata som sendes til enheten automatisk.

Get Connected Get Connected