Fokusstafetten 2016 venter på dere!

Fokusstafetten er en populær aktivitet for både bedrifter og idrettslag! Det er sunne nerver, samhold, heiarop og samarbeid. Man utfordrer seg selv og sine kolleger eller medutøvere og det beste av alt, man føler seg så utrolig bra etterpå! Kroppen fylles med endorfiner og man kjenner at man virkelig fortjener både den fantastiske klappen på skulderen, medaljen rundt halsen og ikke minst det deilige kakestykket fra caféen etter bragden.

Som bedrift er dette også en fin anledning til å profilere seg, gjøre seg synlig og vise frem sine fantastiske kolleger og miljø. Som idrettslag kan du vise frem det gode miljøet, samholdet og prestasjonene og ikke minst fortelle nærmiljøet at dere finnes!

PÅMELDING!

Meld dere på Fokusstafetten og møt sommeren med en flott medalje og økt samhold!

fokusstafetten 2015

Ryggejoggen IL veksling mellom 2. og 3.etappe.

Onsdag 1.juni kl. 18.00

Les mer om hele arrangementet her.

fokusstafetten 2015

MIB i veksling i fokusstafetten 2015

Det er flotte premier i potten og vandrepokalen venter på sitt neste stikk. Ryggejoggen tok første stikk i fjorårets nye pokal og vi er spent på om det er en utfordrer til Ryggejoggen på årets pokal!

fokusstafetten 2015

fokusstafetten er for alle! jenter, gutter, bedrifter, idrettslag, venner og familie! flere klasser og medaljer til alle!

 

fokusstafetten 2015

MIB, Moss interkommunale brannvesen i fokusstafetten 2015.

Fokusstafetten er for alle! Vi har herreklasse, dameklasse, mixklasse og juniorklasse. Alle etappene er like lange, 1200m, og alle veksler på samme sted. Det er publikumsvennlig og vi oppfordrer til å ta med bjeller og trommer til å heie på lagene i fokusstafetten!

Hva venter dere på? Meld dere på stafetten nå og støtt også den viktige saken Akitv mot kreft!