Fokus Ungdom

Fokus Ungdom er medlemskapet for deg mellom 13-15 år!

2016-06-01 17.39.19-2

Ungdommer kan delta på alle gruppetimer på timeplanen mellom kl. 06.30-19.00 mandag-torsdag og 06.30-17.00 fredag!

Prøvetime avtales direkte med Marius eller oss via kontaktskjema! Ønsker ungdommen prøvetime kontakter foreldre eller ungdommen oss på forhånd. Prøvetimen er gratis for de som melder seg inn.

Hvordan?

Ved prøvetime betaler du kr. 100,- og tar vare på kvitteringen. Ønsker du å melde deg inn i etterkant av prøvetimen leverer du kvittering for betalt prøvetim(er), opp til 3 stk, og vi trekker dette i fra på din innmeldingsavgift.

 

Vi tilbyr trening for ungdommer som vil supplere annen idrett for å bli bedre, og for de som kun vil trene på et treningssenter.

Vi ser at flere ungdommer nå ønsker et treningsopplegg de kan styre litt mer fritt i forhold til tider og aktiviteter. Da er et medlemskap på et treningsenter midt i blinken. Vi ønsker at ungdommer som kommer til oss skal ha en arena der de kan utfordre seg selv og venner, få en progresjon og vite at de trener trygt og effektivt, samtidig som de møter folk på egen alder med erfaring fra trening på et treningssenter. Derfor har vi gitt ungdommene en helt egen personlig trener som har det ovenstående ansvaret for opplæring, oppfølging og kontakt med ungdom, foreldre og senteret. Ungdomsmedlemskapet er for ungdommer, og har du ønsker eller andre tilbakemeldinger som kan tilføre denne gruppen noe så send dette til oss! marius@fokust.no

Fokus Ungdom priser:

kr. 329,- pr. mnd, 3 måneder binding.*

kr. 300,- innmeldingsavgift.

Ved innmelding skal disse trivselsreglene leses og E-læring i antidoping gjennomgåes med foresatt og skjema skal leveres signert til Marius første PRE-workout.

Innhold: alle gruppetimer på timeplanen mellom 06.30-19.00 alle hverdager, tilgjengelig Personlig Trener onsdager og mandager, eget nøkkelarmbånd (verdi kr. 120,-) og tilpasset treningsopplegg i studio, trening man-fre mellom kl. 06.30-19.00. *ingen styrt trening i juli, men medlemskapet kan fryses i juli ved skriftlig avtale.

Egen personlig trenger for ungdommene

Ungdommer som trener hos oss har sin egen personlig trener de kan benytte hver mandag og onsdag på bestemt klokkeslett. For oss er det viktig at ungdommene lærer seg å trene hensiktsmessig, trygt og effektivt og at de har det gøy når de trener.

mandager og onsdager: Personlig trener Marius er tilgjengelig i studio for hjelp til øvelser, oppsett av program, teknikkgjennomgang, spotting og masse andre kule triks!

Det å starte på et treningssenter byr på ny lærdom!

For oss er det viktig at ungdommene trives og at andre medlemmer trives med ungdommen. Derfor har vi laget en liten veiledning om kultur og trivselsregler for ungdommen som leses gjennom med foreldre. Det er jo en egen kultur på et treningssenter, som så mye annet, og det er mye nytt å ta hensyn til.

For eksempel ikke henge på apparater når de ikke er i bruk da andre medlemmer trenger plassen, innesko, bekledning, bruk av håndkle osv. Det er ikke noe man bare vet, dette er noe man erfarer! Og vi ønsker ikke at noe av dette skal komme som en stor overraskelse på ungdommer eller andre medlemmer.

I tillegg er vi medlem av antidoping Norge og rentsenter.no, og synes det er viktig med forebyggende arbeid mot bruk av doping. Derfor ønsker vi at ungdommer og foreldre sammen går gjennom rentsenter.no sitt e-læringsprogram som opplyser om doping og effektene rundt dette. Alle som jobber på Fokus trening har gått gjennom e-læringsprogrammet for ansatte og vi har nulltoleranse for bruk av doping.

Skjema med trivselsregler og gjennomført e-læring fås ved innmelding og leveres signert til Marius ved første anledning etter innmelding.

Åpningstider for ungdom:

Nå kan du trene rett etter skolen hos oss, på gruppetimer eller med egen personlig trener! Medlemskapet vil være åpent mandag-torsdag mellom kl. 06.30-19.00 og fredag mellom 06.30-17.00. Er en eller to foreldre medlem kan ungdomsmedlem trene i følge med forelder i hele senterets åpningstid alle dager.

Aktiviteter:

Du kan delta på gruppetimer eller trene i studio med et eget treningsprogram. For å kunne trene selvstendig i studio må du delta på pre-workout med personlig trener Marius. Her får du innføring og veiledning i styrkeøvelser slik at vi vet du trener smart og trygt. Pre-workout vil være hver mandag og onsdag kl. 15.00-16.00 etter behov. Det er bare å melde seg i resepsjonen! Mandager og onsdager Marius er tilgjengelig vil følge skoleåret, om ikke annet vil bli informert.

untitled-2044

untitled-2114

untitled-2016

untitled-2239

Personlig trener Marius Haugen vil være ungdommens egen kontaktperson som kan hjelpe til med veiledning og oppsett av treningsprogram. Han har egen tid til ungdommer hver mandag og onsdag ettermiddag.