Aktiviteter i desember!

aktivitetskalender des 2015 bilde

Vi ønsker alle medlemmer en hyggelig førjulstid og setter opp litt ekstra hyggelige aktiviteter denne måneden.

1.desember starter vi registrering av alle medlemskort, og alle som registrerer sitt kort i resepsjonen mellom 1. og 24.des er med i trekningen av en flott julepresang! Jo flere ganger du er registrert, jo større sjanse har du.

2. desember kan du benytte sjansen til å få trene med en personlig trener uten ekstra kostnad! Meld deg på PT-gruppe og du vil oppleve en annerledes og morsom treningsøkt! påmelding  på liste i resepsjonen, kun 8 plasser!

4.desember har vi et knalltilbud på PT-pakker! Les mer her.

6.desember, som er en søndag, kan du komme og trene på gruppetime! Dette er ekslusivt i desember og vi ønsker dere velkommen til Bodypump med Helene hver søndag i desember kl. 11.00. Bodypump er en styrketime hvor vi jobber med lettere vekter og flere repetisjoner, som former og toner muskler, og gir høy forbrenning! Perfekt desembertrening!

7.desember starter juletimeplanen, den finner du her.

8.desember kan du få en grundig gjennomgang av de mest sentrale teknikkene i våre Bodybalanceklasser. Marit vil gå nøye gjennom ulike øvelser slik at du blir enda tryggere på din teknikk. Bodybalance workshop starter kl. 18.30 og vil avsluttes med en vanlig klasse. Varighet 90 min.

9.desember skjer det noe både formiddag og kveld! Seniorgruppen har juleavslutning i spinningsalen kl. 10.00 som etterfølges av en deilig lunsj fra Farbror Melkers. På kvelden holder Stian Karlsen et meget interessant foredrag om alle fordeler av styrketrening. Så er du nysgjerrig på f.eks forbrenning og vektreduksjon, økning av muskelmasse eller tunge løft? Ta deg en tur til oss kl. 18.00 og bli enda klokere på treningen din! Påmelding i resepsjonen.

14.desember presenterer Helene og Maria Les Mills Smartstart! Dette er for alle som vil prøve våre Les Mills konsepter som Bodypump, CX works og Bodybalance. Det blir presentert noen sanger fra hvert program slik at man får en smakebit av konseptene og kanskje kan finne en ny og spennende treningsform! start kl. 17.30. varighet 60 min.

17.desember er det tid for familiekos! Ta med deg barna inn i spinningsalen! Vi viser en klassisk julefilm og serverer pepperkaker og klementiner! For å sykle bør man være minst 150 cm i høyden, men man kan fint plante stumpen på en pute foran i salen mens mamma og/eller pappa sykler.

24.desember er det ingen organiserte aktiviteter, men vi trekker julegave blant alle medlemmer som har registrert medlemskortet sitt i desember og sender sms til den heldige vinneren! Senteret er åpent fra kl. 08.00-14.00 for de som vil røre litt på seg før julemiddagen.

26.desember er det tid for ribberock! 2.juledag er festdagen i vårt distrikt og vi starter festlighetene med 90 minutters party på spininngsykkelen med Sissal og Jeanine. Starter kl. 10.00 og påmelding skjer på egen liste i resepsjonen.

29.desember kjører Helene en 30/30 romjulspesial. 30 min på spinningsykkelen og 30 min styrke i sal. Ny musikk og nye øvelser, passer for alle som liker å bevege seg til musikk! Du kan delta på begge to eller bare én av de! Kom som du er!

31.desember. Nyttårsaften. Kvelden vi alle venter på med spenning! Vi avslutter inneværende- og starter det nye året med 60 minutter på spinningsykkelen med et fyrverkeri av noen instruktører! Ronja og Helene er veldig klare for å både skåle og trene med våre sprudlende medlemmer!

Vi håper du får en spennende førjulstid, jul og romjul!