Aktiv på dagtid

Deltar du i tiltaket Aktiv på dagtid har du et tilbud her hos oss på Fokus Trening. Fra januar 2017 kan du trene hos oss tirsdag-torsdag-fredag mellom kl. 08.30 – 13.00

 

Tirsdag kl. 09.30 Slynge. Dette er en styrketreningsøkt i slynger som er festet i taket. Trening i slynger gir økt aktivering av støttemuskulatur og du vil derfor trene mer av kroppen i en enkelt øvelse. Du vil også få økt aktivering av muskulatur da man doserer belastning ned. Slyngetrening passer derfor til alle. Treningen vil tilpasses deltakerne på hver time og varer 45 min.

Torsdag kl. 09.30 stasjonstrening. mer info vil være synlig på senteret fra 1.uken i januar 2017.

Fredag kl. 08.30 spinn 45. Spinning er kondisjonstrening på sykkel med musikk og en inspirerende instruktør. Sykling er en aktivitet som er mindre vektbærende og mindre belastende for vektbærende ledd. Meget god trening for hjerte- og lungekapasitet, og veldig moro!

Fredag kl. 10.30 Bodybalance. Samme time som mandag. Deilig å avslutte en uke med en fantastisk avspenning.

 

Hver 1. og 3. torsdag hver måned vil Maria være tilgjengelig i studio for alle deltakere i Aktiv på dagtid. Da kan du bare møte opp og få hjelp til ulike øvelser, innstillinger, få svar på spørsmål om trening for deg. Ingen påmelding, her kan du bare møte opp.